Huis opkopen met Wij Kopen Huizen.nl

Huis opkopen nodig?Wij Kopen Huizen.nl is de specialist voor het direct opkopen van uw woning of uw beleggingspand. U kunt bij ons uw huis opkopen regelen, maar eventueel uw pand ook weer terug huren. Bij ons kunt u direct uw woning op laten kopen tegen de beste prijs. U krijgt van ons snel een bod op uw huis, waarbij we een onafhankelijk taxateur de waardebepaling laten doen en u daardoor kunnen garanderen dat u een eerlijke prijs ontvangt voor de woning die u wilt laten opkopen. Bij akkoord wordt de concept-koopakte gemaakt en deze kan bij de notaris getekend worden voor de verkoop. Wij kopen zakelijk en daarom geldt er geen wettelijke bedenktijd van drie dagen na ondertekening van de akte. De verkoop is al definitief op het moment dat u uw handtekening heeft gezet. Uw huis opkopen willen wij Wij Kopen Huizen.nl dus snel, transparant en financieel aantrekkelijk voor u regelen.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  Direct huis opkopen: binnen 1 dag is uw huis verkocht!

  Wij kunnen uw huis opkopen. Wij zijn geïnteresseerd in woningen van ieder bouwjaar, in elke staat staat van onderhoud en in elke woonplaats in Nederland. Het kantoor van Wij Kopen Huizen.nl zit in Breda, maar wij werken door heel Nederland. Vul uw gegevens direct online in via het aanmeldformulier. Wij bellen u voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging rond het huis opkopen. Nadat een onafhankelijke taxateur een waardebepaling heeft gemaakt, zullen wij binnen 3 werkdagen een bod uitbrengen op uw huis (geen financieringsvoorbehoud!). Als u besluit op ons bod in te gaan en nadat een afspraak is gemaakt over de opleveringsdatum, dan wordt direct een concept koopakte opgemaakt. Na uw akkoord wordt deze door beide partijen ondertekend, zodat de akte kan passeren bij de notaris; uw huis is nu verkocht.

  Huis opkopen voor de beste prijs!

  Uw huis opkopen is heel eenvoudig bij Wij Kopen Huizen.nl. Normaal gesproken kan er sprake zijn van het aanvragen van overbruggingskrediet tot het moment dat uw huidige huis verkocht is en vervolgens het bedrag van de overwaarde vrijkomt. Als wij van Wij Kopen Huizen.nl uw huis opkopen, dan is hiervan geen sprake. Wij schakelen snel en zullen de verkoop efficiënt afhandelen. Bij Wij Kopen Huizen.nl houden we van duidelijkheid. Uiteraard wilt u met een betrouwbare partij in zee gaan, dus wij zorgen voor transparantie. Van begin tot eind van de hele procedure (bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en overdracht) maken wij duidelijke afspraken met u. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor Wij Kopen Huizen.nl.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

  Geen extra kosten

  Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

  Actief in heel Nederland

  Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

  Laat nu uw woning taxeren!