Maak kennis met de specialisten van Wijkopenhuizen.nl!

Jarenlange ervaring in het opkopen van huizen

Verkoop direct uw woning!

Wij kopen huizen.nl is de website waar u direct uw woning kunt verkopen tegen de beste prijs!

deal

Beste prijs!

Wij werken met onafhankelijke taxateurs waardoor u er, als verkopende partij, zeker van bent dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw woning. Daar wij zakelijk kopen, geldt er geen wettelijke bedenktijd van drie dagen na ondertekening van de akte. Zodra u uw handtekening heeft gezet, is de verkoop definitief.
savings

Geen bemiddeling

Kiest u ervoor om uw huis aan Wijkopenhuizen.nl te verkopen, dan bespaart u hiermee op makelaarskosten. Er is tenslotte geen bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening.
coins

Overbrugging

Normaal gesproken kan er sprake zijn van het aanvragen van een overbruggingskrediet totdat uw huidige woning verkocht is en het bedrag van de overwaarde vrijkomt. Wanneer u uw huis verkoopt aan Wijkopenhuizen.nl dan is hiervan geen sprake. Wij schakelen snel en handelen de verkoop efficient af.
diploma

Eerlijk & transparant

Bij Wijkopenhuizen.nl gaan we uit van duidelijkheid. U wilt met een betrouwbare partij in zee gaan, dus wij zorgen voor transparantie. Wij maken duidelijke afspraken van begin tot eind voor wat betreft bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en overdracht. Kiest u voor Wijkopenhuizen.nl, dan weet u waar u aan toe bent.

De specialisten van

Wijkopenhuizen.nl

Wij kopen huizen op van particulieren die snel hun woning willen verkopen. Dit kan zijn om verkoopstress te voorkomen, vanwege hoge makelaarskosten of omdat u graag naar een nieuwe woning wilt verhuizen en uiteraard geen dubbele maandlasten wilt betalen.

Ook biedt Wij kopen huizen.nl uitkomst voor particulieren die in financiële nood verkeren en hun maandelijkse hypotheeklasten helaas niet meer kunnen betalen. In zo’n geval kunnen wij de woning opkopen, wat valt te prefereren boven beslaglegging op de woning door de bank, wat leidt tot executieverkoop. Bovendien kan in bepaalde gevallen na verkoop de woning worden terug gehuurd, hetgeen betekent dat de particulier de woning niet hoeft te verlaten.

Wat uw reden ook is, wij handelen alles vlot en transparant af. Voorkom stress en extra kosten en benader Wij kopen huizen.nl om uw huis te kopen!

De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

Duidelijk en transparant.

Snelle verkoop

Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

Geen extra kosten

Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

Actief in heel Nederland

Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

    Wat is uw huis waard? Ontvang direct een gratis taxatie en verkoop uw woning direct voor de beste prijs!

    Laat nu uw woning taxeren!

    Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!