Beleggingspand verkopen via Wij kopen huizen.nl

Bent u in het bezit van een beleggingspand? Heeft uw beleggingspand u niet opgeleverd wat u had gehoopt en wilt u uw beleggingspand verkopen voor een eerlijke prijs? Wij heten u van harte welkom bij Wij Kopen Huizen.nl. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat niet alleen huizeneigenaren hun huis willen verkopen maar dat er ook situaties zijn dat een beleggingspand binnen zeer korte tijd verkocht moet worden. Bevindt u zich in deze situatie en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verkopen van uw  beleggingspand voor een eerlijke prijs? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. De experts van Wij Kopen Huizen.nl bieden u een eerlijke prijs voor uw beleggingspand. Wij werken snel en duidelijk. Zodra u akkoord gaat met het door ons uitgebrachte bod, wordt er een concept koopovereenkomst opgemaakt. Op deze manier kunnen wij binnen een dag uw beleggingspand van u overnemen of verkopen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  Beleggingspand binnen 1 dag verkopen

  Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het opkopen, verkopen, verhuren en terughuren van woningen en beleggingspanden. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Breda hebben wij een landelijke dekking waardoor wij u in heel Nederland goed van dienst kunnen zijn. Via deze website kunt u direct uw aanvraag bij ons neerleggen. Aan de hand van een vrijblijvende taxatie kunnen wij uw beleggingspand op waarde schatten en u een eerlijk bod aanbieden. Gaat u akkoord met de prijs? Dan kunnen wij binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud) de verkoop voor u regelen. Omdat wij niet samenwerken met een makelaar bespaart u op de makelaarskosten, courtages en dure advertentiekosten. U krijgt snel een bod op uw pand dat gebaseerd is op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs aanbieden. Normaal kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen en handelen de verkoop efficiënt snel af. Wij Kopen Huizen.nl staat bekend als duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u bij ons precies waar u aan toe bent. 

  Meer weten over het verkopen van een beleggingspand?

  Wilt u meer weten over het verkopen of kopen van een beleggingspand? Onze specialisten staan u graag te woord. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u verkoopstress voorkomen, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

  Geen extra kosten

  Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

  Actief in heel Nederland

  Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

  Laat nu uw beleggingspand taxeren!

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het opkopen of verkopen van een beleggingspand? Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u precies welke stappen wij ondernemen en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Via deze website kunt u gratis een taxatie aanvragen en u kunt uw woning of pand bij ons aanmelden via het aanmeldformulier. Als wij interesse hebben in uw beleggingspand, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken.