background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Beleggingspand kopen en verkopen

  Beleggingspand verkopen via Wij kopen huizen.nl

  Wij Kopen Huizen.nl is de website waar u direct uw beleggingspand kunt verkopen tegen de beste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van uw beleggingspand. Bij ons kunt u direct uw panden verkopen tegen de beste prijs! U krijgt snel een bod op uw bezit, gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. Omdat wij werken met onafhankelijke taxateurs bent u, als eigenaar van een beleggingspand, verzekerd van een eerlijke prijs. Er is geen gedoe met courtage van een makelaar of advertentiekosten, u verkoopt uw beleggingspand zonder tussenkomst van een makelaar. Wij kopen uw woning op en bieden u de beste prijs. Er zijn geen bemiddelingskosten en wij als kopende partij nemen de notariskosten voor onze rekening. Het is dus heel interessant om uw beleggingspand te verkopen aan Wij Kopen Huizen.nl.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.   Beleggingspand binnen 1 dag verkopen

   Denkt u erover uw beleggingspand op de markt te gaan brengen? Het maakt niet uit in welke plaats uw pand zich bevindt, of van welk bouwjaar het is of hoe de staat van onderhoud is. Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een dekking door het hele land. Wij zijn geïnteresseerd in alle panden. Na bezichtiging brengen wij een bod uit, om uw beleggingspand van u te kopen. Bij Wij Kopen Huizen.nl houden we van duidelijkheid. U bent op zoek naar een betrouwbare partij dus zorgen wij voor transparantie. Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden voor wat betreft de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, de ondertekening van de koopakte en de overdracht. Als u met ons in zee gaat, weet u waar u aan toe bent.

   Ontvang direct een GRATIS bod voor uw beleggingspand

   Bent u benieuwd naar de waarde van uw beleggingspand? U kunt online direct gratis en vrijblijvend een bod op uw pand ontvangen. Via het aanmeldformulier op deze site vult u uw gegevens in. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een, eveneens geheel vrijblijvende, afspraak te maken. Nadat een onafhankelijke taxateur de waardebepaling voor zijn rekening heeft genomen, ontvangt u binnen drie dagen een bod op uw beleggingspand (zonder financieringsvoorbehoud). Gaat u akkoord met ons bod en is er een afspraak gemaakt voor de opleveringsdatum, dan wordt direct een concept koopakte opgemaakt. Na uw akkoord op deze koopakte, zal deze door beide partijen ondertekend worden. Vervolgens kan de akte passeren bij de notaris en is uw beleggingspand verkocht. Verkoop van uw beleggingspand via Wij Kopen Huizen.nl is dus snel, duidelijk en financieel interessant!

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

   Geen extra kosten

   Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

   Actief in heel Nederland

   Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

   Laat nu uw woning taxeren!

   Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!