background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Beleggingspand kopen en verkopen

  Beleggingspand verkopen via Wij kopen huizen.nl

  Bent u op zoek naar een beleggingspand? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WijKopenHuizen.nl. Voor het vinden van een beleggingspand bent u bij WijKopenHuizen.nl op het juiste adres. U kunt ten allen tijden contact opnemen met één van de specialisten van WijKopenHuizen.nl. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. In de loop van de jaren weten vele huizeneigenaren ons te vinden maar ook worden diverse panden aan ons aangeboden. Hierdoor beschikken wij over een ruim aanbod in woningen en panden die wij door kunnen zetten als beleggingspand. Bent u in het bezit van een beleggingspand en wilt u daarvan af? Ook dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Nadat wij uw woning of pand hebben bekeken beslissen wij of het voor ons rendabel is om uw beleggingspand over te nemen. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda maar heeft een landelijke dekking. Hierdoor kunnen wij u over in Nederland goed van dienst zijn. Neem een kijkje op onze website en laat u verbazen door onze aanbod en de mogelijkheid om binnen een dag uw woning of beleggingspand te kopen of te verkopen. 

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.   Beleggingspand binnen 1 dag verkopen

   WijKopenHuizen.nl werkt niet samen met makelaars. U kunt bij ons uw woning of beleggingspand verkopen ZONDER makelaar! Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Wij zijn de specialist voor het direct opkopen van uw woning en/of beleggingspand én het verkopen en terug huren van uw pand. WijKopenHuizen.nl biedt een hoog en eerlijk bod voor uw beleggingspand. Erkende onafhankelijke taxateurs zullen uw woning of beleggingspand taxeren waardoor wij uw een goed bod kunnen aanbieden. Voorkom dubbele maandlasten en vraag direct een GRATIS taxatie aan. Bij ons bespaart u op hoge makelaarskosten. Er is geen verdere bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Wij zijn duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u precies waar u aan toe bent. Door gebruik te maken van onze diensten kan u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

   Geen extra kosten

   Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

   Actief in heel Nederland

   Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

   Laat nu uw woning taxeren!

   Heeft u interesse in het kopen van een beleggingspand? Dan raden wij het u aan om contact met ons op te nemen. Onze specialisten weten precies welke woningen of panden in onze portefuille zitten.