background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Executieverkoop voorkomen? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Executieverkoop voorkomen? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

  Als de betalingsverplichtingen van een hypotheek lange tijd niet zijn nagekomen dan dreigt een executieverkoop van uw huis. U wilt executieverkoop voorkomen en bent op zoek naar een opkoper. WijKopenHuizen.nl is de oplossing voor uw problemen. Wij kopen namelijk direct uw woning op waardoor een executieverkoop voorkomen wordt. Er kunnen veel redenen zijn waarom iemand de hypotheeklasten niet meer op kan brengen. Door een echtscheiding of faillissement kan iemand zomaar in de problemen komen, dat kan iedereen gebeuren. Wij bieden de beste prijs voor uw woning die beduidend hoger zal zijn de prijs die u op een executieveiling krijgt. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs en u kunt een executieverkoop voorkomen. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Zodra u akkoord gaat wordt alles snel en efficiënt afgehandeld. U verkoopt uw woning binnen een dag! Ook kunt u bij ons direct een aanbetaling van de woning ontvangen wat in sommige situaties de oplossing van financiële problemen kan zijn.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Executieverkoop voorkomen zonder makelaarskosten!

   Als u ons benadert om uw huis snel te verkopen omdat u zo een executieverkoop voorkomen wilt dan neemt u een verstandige beslissing. Hierdoor heeft u geen stress van een executieveiling en u heeft ook geen executieveiling kosten. Ook bespaart u zich de makelaarskosten zoals de advertentiekosten en courtage. Echt, u hoeft geen makelaar in te schakelen, u kunt uw woning verkopen zonder makelaar. Wij zijn betrouwbaar en hebben veel ervaring. U krijgt bij ons een eerlijke prijs en de snelheid waarmee wij alles regelen zal u positief verrassen. Als u de ellende van een executieverkoop voorkomen wilt dan biedt WijKopenHuizen.nl de perfecte uitkomst.

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Dat houdt in dat wij geïnteresseerd zijn in huizen door heel Nederland. Het maakt niet uit van welk bouwjaar of in welke conditie de huizen zijn. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier en wij nemen snel contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis taxatie door een onafhankelijke taxateur. Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij werken transparant en maken duidelijke afspraken. Wilt u uw woning snel verkopen tegen een eerlijke en goede prijs? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

   Laat nu uw woning taxeren!