Huis verkopen aan investeerder? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Huis verkopen aan investeerder voor de beste prijs!

Uw huis verkopen aan investeerder? Als u erover denk uw huis te verkopen aan een investeerder, bent u bij Wij kopen huizen.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het direct opkopen van uw huis en willen hier graag in investeren. U kunt bij ons uw huis verkopen aan investeerder. Wij Kopen Huizen.nl wil uw woning graag kopen tegen de beste prijs; een eerlijke prijs bovendien! Dit kunnen wij u garanderen doordat een onafhankelijke taxateur de waardebepaling uitvoert. Wij kopen zakelijk en daarom geldt er na ondertekening van de akte geen wettelijke bedenktijd van drie dagen. De verkoop is al definitief op het moment dat u uw handtekening plaatst. Uw huis verkopen aan investeerder is bij Wij Kopen Huizen.nl dus snel, transparant en financieel aantrekkelijk voor u te regelen.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis verkopen aan investeerder zonder hoge makelaarskosten

  Uw huis verkopen aan investeerder is bijzonder interessant voor u bij Wij Kopen Huizen.nl. Het kantoor van Wij kopen huizen.nl is in Breda gevestigd, maar wij werken door heel Nederland. Onze interesse gaat dan ook uit naar huizen in elke woonplaats in ons land, ongeacht de staat van onderhoud en het bouwjaar. Om u snel te kunnen helpen, kunt u nu uw gegevens invullen op het aanmeldformulier op deze website. Wij informeren u daarna snel over de mogelijkheden van het huis verkopen aan investeerder. Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een vrijblijvende (gratis) bezichtiging. Een onafhankelijke taxateur zal een waardebepaling maken, waarna u binnen drie werkdagen een bod op uw huis (zonder financieringsvoorbehoud!) kunt verwachten. Als u besluit dit bod te accepteren en we een afspraak hebben gemaakt over een opleveringsdatum, wordt er een concept-koopakte opgemaakt. Na uw akkoord wordt deze ondertekend door u en door ons. Hierna kan de akte passeren bij de notaris en is uw huis verkocht.

  Direct huis verkopen aan investeerder tegen de beste prijs!

  Uw huis verkopen aan investeerder is heel eenvoudig te regelen bij Wij Kopen Huizen.nl. Normaal gesproken kan er sprake zijn van het aanvragen van overbruggingskrediet tot het moment dat uw huidige huis verkocht is en vervolgens het bedrag van de overwaarde vrijkomt. Als wij van Wij Kopen Huizen.nl uw woning opkopen, dan is dit niet van toepassing. Wij handelen snel en zullen de verkoop efficiënt en zorgvuldig regelen. Wij houden van duidelijkheid. Uiteraard wilt u zaken doen met een betrouwbare partij, dus wij zorgen ervoor dat alles transparant is. Wij geven duidelijkheid over alle stappen van de procedure, van begin tot einde (bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, ondertekening van de akte en overdracht). Zo heeft u 100% duidelijkheid over alles als u kiest voor Wij Kopen Huizen.nl!

  Laat nu uw woning taxeren!