background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Huis direct verkopen? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Huis direct verkopen? Regel het binnen 1 werkdag!

  U wilt uw huis direct verkopen? Misschien heeft u uw woning al lang te koop staan en u wilt eindelijk eens uw volgende woning kunnen kopen. Ongetwijfeld heeft u een goede reden om uw huis direct te willen verkopen en dan is WijKopenHuizen.nl de opkoper die uitkomst biedt. Bij ons kunt u uw huis direct verkopen. Wij werken snel en simpel. Met onze jarenlange ervaring in het opkopen van huizen bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Wij zijn een betrouwbare partij die werkt met onafhankelijke taxateurs. Zij bepalen de waarde van uw woning en op basis daarvan brengen wij snel een bod uit. U krijgt een eerlijke prijs! Zodra u akkoord gaat wordt de concept koopakte opgemaakt en kan deze getekend worden bij de notaris. Wij kopen direct uw woning op en u kunt dus uw woning binnen een dag verkopen! U kunt direct een aanbetaling van de woning ontvangen en dat kan in sommige situaties de oplossing van veel problemen zijn. Voorkom dubbele woonlasten en bespaar uzelf een hoop stress en kosten door ons uw huis te laten opkopen.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Huis direct verkopen zonder een makelaar!

   Wilt u uw huis direct verkopen? De meeste huizen worden via een makelaar verkocht maar dat betekent dat er veel kosten aan verbonden zijn. U betaalt voor de advertenties en bij de verkoop zijn er de courtagekosten gevolgd door de notariskosten. Bij WijKopenHuizen.nl heeft u deze kosten niet want wij nemen ook de notariskosten voor onze rekening. Echt, u kunt uw woning verkopen zónder makelaar! Bij ons hoeft u ook niet te wachten tot een koper zich meldt en heeft u niet de stress die het wachten en eventuele bezichtigingen kunnen opleveren. Uw huis direct verkopen kan bij WijKopenHuizen.nl snel en tegen een eerlijke prijs!

   Direct uw huis verkopen? Ontvang nu de beste verkoopprijs voor uw woning!

   Als u uw woning direct wilt verkopen, aarzel dan niet langer en vraag een gratis taxatie aan. Wij zijn geïnteresseerd in huizen van ieder bouwjaar, in elke woonplaats en in elke staat. Ons bedrijf is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar u woont, wij staan voor u klaar! Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Na de waardepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij zijn transparant en maken tijdens het hele proces duidelijke afspraken. Wij handelen de verkoop van uw woning snel en efficiënt af!

   Laat nu uw woning taxeren!