Huis verkopen en terughuren? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

Huis verkopen en terughuren? Binnen 1 dag geregeld!

Bent u huiseigenaar en denkt u na over uw huis verkopen en terughuren? Verschillende redenen kunnen ten grondslag liggen aan uw huis verkopen en terughuren. Dé partner om met u mee te denken over huis verkopen en terughuren is Wij Kopen Huizen.nl. U wilt bijvoorbeeld snel uw huis verkopen maar u heeft tot op heden nog geen nieuwe woning gevonden? Dan kan het handig zijn om geld vrij te maken, maar toch niet te hoeven verhuizen. Vanzelfsprekend regelt het team van Wij Kopen Huizen.nl een snelle verkoop, zodat u ook snel over uw geld beschikt. U ontvangt van ons een schappelijk huurtarief en woont heel prettig in uw eigen woning, totdat het moment van verhuizen aanbreekt. Ook kan een huis verkopen en terughuren een goede oplossing zijn om gebruik te maken van eigen geld dat u in uw huis heeft gestoken, of van de overwaarde die inmiddels op uw woning staat. Wij Kopen Huizen.nl regelt alles rondom de verkoop, kunt gebruik maken van uw geld en bovendien huurt u gewoon uw eigen woning terug. Geen gestress, geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. Wij Kopen Huizen.nl verkoopt uw woning zonder makelaar, zodat u enorm bespaart op hoge makelaars- of bemiddelingskosten. De kosten van de notaris nemen wij als kopende partij voor onze rekening.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis verkopen en terughuren met Wij Kopen Huizen.nl

  Bij het huis verkopen en terughuren hoort natuurlijk een taxatie en bij Wij Kopen Huizen.nl kost u dat geen cent. Uiteraard wordt de taxatie uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur. Wij bieden een snelle verkoop van uw huis met ook nog eens de beste en eerlijkste prijs, voor zowel de verkoop als de huur. Wij kopen uw huis op binnen één dag! Wij zijn gevestigd in Breda, maar we zijn in heel Nederland actief en verzekeren u, dat u altijd een snel bod krijgt op uw huis, zodat u weet waar u aan toe bent bij het huis verkopen en terughuren door Wij Kopen Huizen.nl. U ontvangt meteen een aanbetaling van de woning. Meestal is het zo dat er sprake is van een overbruggingskrediet tot de woning is verkocht en de overwaarde vrij komt. Omdat Wij Kopen Huizen.nl snel schakelt en efficiënt werkt, handelen wij alles in rap tempo af. We werken simpel: op het moment dat u akkoord gaat met het door ons uitgebrachte bod, stellen wij het concept verkoopcontract op. Zo beschikt u snel over uw geld.

  Huis verkopen en terughuren voor de beste prijs

  U bent bij ons in goede handen omdat wij een transparante manier van werken hebben. Van taxatie en opleveringsdatum tot het tekenen van de akte bij de notaris en de overdracht, Wij Kopen Huizen.nl is duidelijk, helder en betrouwbaar. Meer weten of meteen een afspraak maken? Wij zien uit naar uw telefoontje!

  Laat nu uw woning taxeren!