background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Huis verkopen en terughuren? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Huis verkopen en terughuren? Binnen 1 dag geregeld!

  Bent u op zoek naar huis verkopen en terughuren? Zijn uw financiën niet toereikend om uw maandelijkse hypotheeklasten te betalen? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen bij WijKopenHuizen.nl. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het opkopen en terughuren van woningen. Op onze website kunt u een aanvraag indienen. Onze experts bekijken uw woning en gaan graag voor u aan de slag. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor uw huis verkopen en terughuren tegen scherpe prijzen. Wij werken met onafhankelijke taxateurs zodat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw woning. Door uw woning te verkopen en terug te huren kunt u in uw huidige woning blijven wonen. Wat een uitkomst! Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Huis verkopen en terughuren zonder makelaarskosten

   Direct uw huis verkopen en terughuren? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het erg lastig kan zijn als u de maandelijkse woonlasten niet meer kunt betalen. Wij bieden u graag een oplossing aan. U kunt uw woning verkopen aan WijKopenHuizen.nl. Daarmee voorkomt u beslaglegging door de hypotheekverstrekker. Onze experts gaan graag voor u aan de slag en denken graag met u mee. In de meeste gevallen kunt u gewoon in uw huis blijven wonen en de woning van ons terughuren. WijKopenHuizen.nl staat bekend door zijn vlotte en transparante aanpak. U bent bij ons verzekerd dat uw woning verkocht wordt tegen een eerlijke prijs. Wij werken altijd met onafhankelijke taxateurs en u betaalt bij ons geen makelaarskosten. Omdat wij uw woning opkopen, nemen wij als kopende partij de kosten van de notaris voor onze rekening. De oplevering van de woning gaat in overleg. Wij kopen direct uw woning op. U verkoopt uw woning binnen een dag!

   Direct geld nodig? Nu uw huis verkopen en terughuren en ontvang direct uw aanbetaling!

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor huis verkopen en terughuren? U kunt een kijkje nemen op onze website en contact opnemen met één van onze experts. U betaalt bij ons geen courtage of advertentiekosten. U kunt uw woning verkopen ZONDER makelaar! Bij ons kunt u direct een aanbetaling van de woning ontvangen. Bij WijKopenHuizen.nl bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Voor uw huis verkopen en terughuren bent u bij WijKopenHuizen.nl in Breda aan het juiste adres. 

   Laat nu uw woning taxeren!