Verhuurd huis verkopen met Wij Kopen Huizen.nl!

Verhuurd huis verkopen voor de beste prijs!

Speelt u met de gedachte om een verhuurd huis te verkopen? Bezit u een huis met huurders, maar wilt u dit verhuurd huis verkopen? WijKopenHuizen.nl is de specialist op vastgoedgebied die u zoekt en die u ontzorgt bij een verhuurd huis verkopen. Afgezien van het feit dat u zich aan wettelijke verplichtingen voor wat betreft de huurder(s) moet houden, levert een verhuurd huis verkopen behoorlijk voordelen op. We noemen u bijvoorbeeld:

 • soepele overgang,

 • continuïteit van inkomsten,

 • waarde verhogen huis.

We lichten het u graag even toe. Er is sprake van een soepele overgang als u een verhuurd huis gaat verkopen, immers, de huurders mogen fijn op hun vertrouwde woonplek blijven. De snelheid van de verkoop zal dat alleen maar ten goede komen want waarom zouden zij protesteren? Er verandert aan hun situatie niets. Een voordeel voor de koper is een continuïteit van inkomsten: elke maand inkomsten van een enkele huurder of meerdere huurders genereren is een aantrekkelijk vooruitzicht. Bovendien ervaren wij al jaren dat kopers deze inkomsten als een waarde verhogend element zien bij een verhuurd huis verkopen.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Verhuurd huis verkopen zonder makelaar

  Hoewel u tegen wat kosten zult aanlopen, zijn er toch aanmerkelijk minder kosten te bemerken bij een verhuurd huis verkopen via WijKopenHuizen.nl. Denk alleen maar aan de makelaarskosten of andere bemiddelingskosten, die zijn er gewoonweg niet. Verder hoeft er geen fotograaf langs te komen voor foto’s in dure advertenties. Dat betekent niet alleen geen advertentiekosten, maar ook geen gedoe en gestress in uw huis voor de huurder(s). Als kopende partij neemt WijKopenHuizen.nl de notariskosten voor onze rekening. We schakelen snel, werken efficiënt en we handelen het verhuurd huis verkopen dan ook ook vlot af. Zodoende hoeft u geen overbruggingskrediet aan te vragen voor de periode tot uw huis verkocht is en de overwaarde vrij komt; u beschikt snel over uw financiën. Onze werkwijze en afspraken zijn duidelijk en transparant. U kunt erop vertrouwen dat u van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum tot aan de tekening van de akte en de overdracht van het huis bij ons in goede handen bent. Samengevat: door WijKopenHuizen.nl in te zetten bent u verkoopstress voor, drukt u de makelaarskosten en elimineert u direct dubbele maandlasten. Ons kantoor bevindt zich in Breda, maar omdat we landelijke dekking hebben, zijn wij overal in te schakelen.

  Direct uw verhuurd huis verkopen met Wij Kopen Huizen

  Verder bent u bij WijKopenHuizen.nl gegarandeerd van eerlijkheid. Wij werken met onafhankelijke taxateurs voor de waardebepaling van uw huis en zodoende weet u de taxatie eerlijk is. Gebaseerd op deze taxatie brengen wij direct een bod uit, dit is onomstotelijk de beste prijs voor uw huis. WijKopenHuizen.nl koopt niet zakelijk en daarom is er geen sprake van de wettelijke bedenktermijn van drie dagen na de ondertekening van de akte. Uw verhuurd huis verkopen verloopt supersnel, want na uw ondertekening is de verkoop definitief, in sommige gevallen binnen een dag zelfs. U kunt bij ons direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

  Laat nu uw woning taxeren!