Uitponden van vastgoed met Wij Kopen Huizen.nl

Bent u op zoek naar meer informatie over uitponden van huurwoningen? Bent u op zoek naar een specialist voor het direct opkopen van een woning en/of beleggingspand én het verkopen en terug huren van uw pand? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Wij Kopen Huizen.nl. Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda maar heeft een landelijke dekking, waardoor wij u in heel Nederland goed van dienst kunnen zijn. Omdat wij niet samenwerken met een makelaar werken wij niet met een tussenpersoon. Dit scheelt u veel geld met betrekking tot dure courtages of advertentiekosten. Onze specialisten bieden u een goede en eerlijke prijs aan voor het uitponden van een woning. Uitponden betekent het verkopen van huurwoningen die leegstaan. Op het moment dat een huurder vertrekt, kan de verhuurder of woningcorporatie ervoor kiezen de huurwoning te verkopen. Wij Kopen Huizen.nl biedt een hoog en eerlijk bod voor uw woning. Erkende onafhankelijke taxateurs zullen de woning taxeren en wij betalen deze eerlijke prijs voor uw huurwoning. Zodra beide partijen akkoord gaan kunnen wij binnen een aantal dagen de verkoop gemakkelijk voor u in orde maken. 

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  Uitponden tegen de beste prijs met Wij Kopen Huizen.nl

  U heeft bij Wij Kopen Huizen.nl geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. U kunt uw woning verkopen ZONDER makelaar bij onze specialisten. Er is geen verdere bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Normaal kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen snel en handelen de verkoop efficiënt af. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een woning uit wilt ponden. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Via het aanmeldformulier op onze website kunt u uw gegevens direct invullen. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

  Geen extra kosten

  Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

  Actief in heel Nederland

  Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

  Laat nu uw woning taxeren!

  Wilt u meer weten over het uitponden van een huurwoning of kantoorpand? Wij vertellen u daar graag meer over. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht bent u bij ons aan het juiste adres.