background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Beleggingspanden kopen en verkopen

  Beleggingspanden verkopen via Wij kopen huizen.nl

  Wij Kopen Huizen.nl is dé website waar u uw beleggingspanden kunt verkopen tegen de beste prijs. Wij zijn specialist voor wat betreft het opkopen van uw beleggingspanden. Bij ons kunt u direct uw panden verkopen tegen de beste prijs! U krijgt snel een bod, gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur, waardoor u als eigenaar van beleggingspanden, verzekerd bent van een eerlijke prijs. U verkoopt uw beleggingspand zonder tussenkomst van een makelaar, dus u heeft geen last van courtage van een makelaar of bijkomende advertentiekosten. Er zijn geen bemiddelingskosten en wij nemen de notariskosten voor onze rekening. Wij kopen uw panden op en bieden u er de beste prijs voor. Het is dus heel interessant om uw beleggingspanden te verkopen aan Wij Kopen Huizen.nl.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.   Ontvang direct een online GRATIS bod voor uw beleggingspanden!

   Denkt u er over uw beleggingspanden op de markt te brengen? Het maakt niet uit waar in Nederland uw beleggingspanden zich bevinden, of van welk bouwjaar ze zijn of hoe de staat van onderhoud is. Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda in Noord-Brabant, maar we hebben een dekking door heel Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in alle beleggingspanden. Na bezichtiging brengen wij een bod uit, om uw beleggingspanden te kopen. Wij Kopen Huizen.nl houdt van duidelijkheid! Natuurlijk bent u op zoek naar een betrouwbare partij en dan bent u bij ons aan het juiste adres; wij zorgen voor transparantie. Er worden duidelijke afspraken gemaakt voor wat betreft de bezichtiging, de taxatie, de opleveringsdatum, de ondertekening van de koopakte en de overdracht. Als u besluit uw beleggingspanden aan ons te verkopen, weet u waar u aan toe bent.

   Verkoop direct uw beleggingspanden

   Bent u benieuwd naar de waarde van uw beleggingspanden? U kunt online direct een bod op uw pand aanvragen en dit is gratis. Op het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak met u te maken. Nadat een onafhankelijke taxateur de waardebepaling heeft gedaan, ontvangt u binnen 3 dagen een bod op uw beleggingspanden (zonder financieringsvoorbehoud). Gaat u hiermee akkoord en is er een afspraak gemaakt voor wat betreft de opleveringsdatum, wordt er direct een concept koopakte opgemaakt. Na uw akkoord op deze koopakte, zal deze door u en ons ondertekend worden. Vervolgens kan de akte passeren bij de notaris en zijn uw beleggingspanden verkocht. Verkoop van uw beleggingspanden via Wij Kopen Huizen.nl is dus duidelijk, snel en financieel interessant!

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

   Geen extra kosten

   Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

   Actief in heel Nederland

   Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

   Laat nu uw woning taxeren!

   Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!