background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl

  U heeft besloten dat u zo snel mogelijk, het liefst direct, uw huis wilt verkopen aan de juiste koper. Toch is het u nog niet gelukt om de juiste koper te vinden voor uw woning. Direct huis verkopen is lastiger dan u vooraf inschatte. Dit neemt echter niet weg dat uw huis direct verkopen zeker een optie is. Nu huis verkopen is ook voor u mogelijk dankzij Wijkopenhuizen.nl. Wij kopen huizen in heel Nederland en brengen altijd een mooi bod uit op woningen die te koop staan. Uw huis nu verkopen, daar heeft u ongetwijfeld een goede reden voor. Maar waarom is nu huis verkopen van toepassing? Uw huis direct verkopen kan verschillende redenen hebben.

  Waarom direct uw huis verkopen?

  Wilt u uw huis direct verkopen? Voor direct huis verkopen zijn diverse beweegredenen te noemen. Zo kan het zijn dat u al een nieuw huis op het oog heeft, maar wel eerst uw oude huis verkocht wilt hebben. Of u heeft al een nieuw huis gekocht en wil niet opgescheept zitten met dubbele maandlasten. Een andere reden kan zijn dat u geen zaken wilt doen via een makelaar vanwege de bijkomende courtage en overige extra kosten. Bovendien kan een makelaar u geen garantie geven dat hij uw woning snel verkoopt. En wat dacht u van een aanstaande echtscheiding? Er zijn genoeg scenario’s denkbaar waarom u voor een opkoopbedrijf kiest wanneer uw huis direct verkopen wilt. Is direct huis verkopen ook op u van toepassing? Kies voor het gemak van Wijkopenhuizen.nl en ga voor een snelle verkoop van uw huis.

  Direct huis verkopen bij een dreigende executieveiling

  Direct woning verkopen kan ook van toepassing zijn bij een eventuele executieveiling. Het veilen van een woning gebeurt niet zomaar. Dit gebeurt bijna altijd als er sprake is van een betalingsachterstand bij uw hypotheekaanbieder. Een woning die op een veiling wordt verkocht, levert veel minder geld op dan wanneer u de woning verkoopt aan Wijkopenhuizen.nl. Bij een executieverkoop is de waarde vaak 35 procent lager dan de huidige marktwaarde. Hierdoor blijft u met een hoge restschuld zitten. Direct woning verkopen aan ons levert u een mooie bieding op en een veel lagere restschuld op. Woning direct verkopen aan Wijkopenhuizen.nl is dus een slimme manier om een verkoop in verband met executie te voorkomen.

  Direct huis verkopen – Wanneer ontvang ik mijn geld?

  Bij uw huis direct verkopen komt geld vrij als er sprake is van overwaarde. Het bedrag dat vrijkomt na verkoop is door u vrij te besteden. U investeert het vrijgekomen geld bijvoorbeeld in een nieuwe woning, u gebruikt het om schulden af te lossen of u betaalt er allerlei leuke uitstapjes mee. Met welk doel u het geld ook gebruikt, het is prettig om te weten wanneer u er over kunt beschikken. Bij een woning direct verkopen, is een bezoek aan de notaris verplicht. Zodra uw koopwoning door Wijkopenhuizen.nl is gekocht, zijn wij de nieuwe eigenaar en is het geld dat overblijft direct opneembaar. Bij een woning direct verkopen wordt het geld na het passeren van de akte op uw bankrekening overgemaakt. Dit is nog een goede reden om nu huis verkopen in gang te zetten en contact op te nemen met Wijkopenhuizen.nl.

  Ik wil direct mijn woning verkopen. Wat kan ik verwachten?

  Dus u wilt uw huis direct verkopen? De volgende stap is te bepalen aan wie u uw woning direct verkopen wilt. Wat kunt u verwachten van een opkoopbedrijf? Het voordeel van direct woning verkopen aan een opkoper is, dat u geen spanning heeft over de vraag of de koper de financiering rond kan krijgen. Er is namelijk geen sprake van financieringsvoorbehoud. Bovendien heeft u niet te maken met de hoge courtage van een makelaar. Ook neemt het opkoopbedrijf de notariskosten voor zijn rekening. Dit scheelt u daarom de nodige verkoopstress. Wilt u uw huis nu verkopen zonder teveel bijkomende kosten, kom naar ons en maak kennis met al onze voordelen.

  Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl: wat zijn onze voordelen?

  Besluit u om uw huis te verkopen aan ons als opkoper? Uw huis laten opkopen door Wijkopenhuizen.nl levert u altijd voordelen op. Wij zetten ze overzichtelijk voor u op een rij:

  – Wij kopen huizen in iedere woonplaats en van elk bouwjaar.
  – Wij bieden te allen tijde een eerlijke prijs voor uw huis. We werken daarin samen met onafhankelijk taxateurs.
  – U betaalt aan ons geen makelaarskosten. Die kosten nemen wij voor onze rekening.
  – Transparantie is voor ons belangrijk: dit ziet u terug in de afspraken die we met u maken. Betrouwbaarheid is juist ook bij een snelle verkoop wenselijk!
  – Wijkopenhuizen.nl schakelt snel en handelt de verkoop van uw woning efficiënt af.

  Hoe snel moet ik mijn huis uit?

  Direct woning verkopen wil niet zeggen dat u stante pede uw huis moet verlaten. De opleveringsdatum van uw woning wordt in overleg met u bepaald. Heeft u wat extra tijd nodig om te verhuizen? Wilt u een bepaalde periode overbruggen voor u uw nieuwe huis kunt betrekken? Daarover maken wij met u graag duidelijke afspraken. Direct huis verkopen gaat altijd samen met het maken van afspraken die voor beide partijen goed uitpakken. Afspraken worden vastgelegd in een koopakte. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en komt u als verkoper niet voor verrassingen te staan. Uw huis direct verkopen gebeurt dus altijd in nauwkeurig en zorgvuldig overleg met u. Een goede reden om eens kennis met ons te maken.

  Waarom mijn woning verkopen aan Wijkopenhuizen.nl?

  Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl? Dan bent u verzekerd van duidelijke afspraken en transparantie. Zodra u besluit akkoord te gaan met het bod dat wij hebben uitgebracht, wordt in overleg met u de opleveringsdatum van uw woning bepaald. Wanneer deze afspraken zijn vastgelegd, sturen wij u het concept van de koopakte toe. Na akkoord zal deze worden ondertekend. De verdere afwikkeling zal via de notaris plaatsvinden. Direct huis verkopen betekent dat u geen hoge rekeningen hoeft te betalen wat betreft makelaars- en advertentiekosten en dat u snel dat bod uit kunt brengen op die andere woning!

  Ontvang een bod op uw huis

  Is uw nieuwsgierig geprikkeld en bent u benieuwd naar een bod op uw huis? Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl gebeurt pas nadat u akkoord heeft gegeven op het bod dat wij uitbrengen. Nu huis verkopen of wilt u vrijblijvend een bieding ontvangen op uw koopwoning? Maak het uzelf gemakkelijk en vul het postcode formulier in op de website. Wij nemen dan contact op om met u een afspraak in te plannen en vervolgens een bieding uit te brengen op uw koophuis. Ook in uw regio zijn we actief en dus loont het altijd om het formulier in te vullen. Doe er daarom uw voordeel mee en ontdek hoe u via Wijkopenhuizen.nl gemakkelijk en snel uw huis kunt verkopen.

  Nu contact opnemen?

  Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het aanmeldformulier. Wanneer wij geïnteresseerd zijn in uw woning, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak (geheel kosteloos). Na de waardebepaling zullen wij binnen drie dagen een bod uitbrengen op uw woning en kunt u bepalen of u uw huis nu verkopen wilt aan Wijkopenhuizen.nl. Direct uw huis verkopen is dus zeker mogelijk. Een huis direct verkopen wordt in gang gezet als u verzoek tot bieding bij ons indient. Aarzel daarom niet langer, maar zet uw huis nu verkopen vandaag nog in gang. We zien uw bericht met grote belangstelling tegemoet.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw huis.