Direct huis verkopen met Wij Kopen Huizen.nl

Wij kopen huizen.nl is de specialist in een snelle verkoop van uw huis. U kunt bij ons direct huis verkopen, maar eventueel uw pand ook weer terug huren. U bent verzekerd van de beste prijs voor de verkoop van uw woning, omdat u geen courtagekosten kwijt bent aan een makelaar. Wij werken met onafhankelijke taxateurs, zodat u als verkopende partij erop kunt vertrouwen een eerlijke prijs te ontvangen voor uw woning. Bij akkoord zal er een concept-koopakte opgemaakt worden en volgt ondertekening om de koopt te bekrachtigen bij de notaris. Omdat wij zakelijk kopen, geldt er geen wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekening van de koopakte. De verkoop is derhalve definitief zodra u uw handtekening heeft gezet. Direct huis verkopen is dus echt mogelijk via Wij kopen huizen.nl.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  Direct huis verkopen: binnen 1 dag is uw huis verkocht!

  Wilt u nu direct huis verkopen? Wij kunnen direct huis verkopen voor u. Wij kopen huizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een dekking door heel Nederland. Wij zijn dan ook geïnteresseerd in huizen in elke provincie, in elke stad of dorp. Wij willen komen kijken naar elke woning, ongeacht bouwjaar of staat van het pand.
  Vul uw gegevens in op het aanmeldformulier op de site en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend. Vervolgens zullen wij binnen drie werkdagen een bod uitbrengen op uw woning, zonder financieringsvoorbehoud. Als u akkoord gaat met dit bod en er een afspraak gemaakt is voor de opleveringsdatum, dan wordt de concept koopakte direct opgemaakt. Na akkoord van deze koopakte, zal deze door beide partijen ondertekend worden. Vervolgens kan de akte passeren bij de notaris en mogen we u feliciteren met een snelle verkoop van uw woning.

  Direct huis verkopen tegen de beste prijs!

  Direct huis verkopen is heel eenvoudig bij Wij Kopen Huizen.nl, bijvoorbeeld als alternatief voor de executieverkoop van huizen. Normaal kan er een overbruggingskrediet aangevraagd worden totdat uw huidige huis verkocht is en het bedrag van de overwaarde vrij komt. Bij Wij Kopen Huizen.nl is hiervan geen sprake. Wij werken snel en direct en zullen de verkoop altijd efficiënt afhandelen. Bij Wij Kopen Huizen.nl gaan we voor optimale duidelijkheid en transparantie, omdat wij u zo kunnen tonen een betrouwbare partij te zijn. Wij maken duidelijke afspraken voor het totale traject, wat betreft bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en overdracht. Bij Wij Kopen Huizen.nl bent u aan het juiste adres voor een duidelijke, directe verkoop van uw huis!

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

  Geen extra kosten

  Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

  Actief in heel Nederland

  Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

  Laat nu uw woning taxeren!