background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Eigen huis verkopen en terughuren? Direct uw huis laten verkopen en terughuren bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Eigen huis verkopen en terughuren? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

  U wilt uw eigen huis verkopen en terughuren en bent daarom op zoek naar een betrouwbare opkoper? Dan bent u bij WijKopenHuizen.nl aan het juiste adres. Als u huiseigenaar bent dat zit uw vermogen in de stenen. Om een of andere reden wilt u de waarde van uw huis verzilveren en wij kunnen dat voor u regelen. Wij kopen uw huis direct op en verhuren het terug aan de oude eigenaar, u dus! U kunt blijven wonen in uw vertrouwde woonomgeving, hebt geen zorgen meer over het onderhoud en u kunt met het vrijgekomen geld de leuke dingen doen die u altijd al wilde doen. WijKopenHuizen.nl brengt graag een bod uit op uw huis en wij bieden de beste prijs! Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Bij ons kunt u direct een aanbetaling van uw woning ontvangen. U kunt binnen een dag uw eigen huis verkopen en terughuren!

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Eigen huis verkopen en terughuren zonder makelaarskosten!

   Wilt u uw eigen huis verkopen en terughuren? Als u ons inschakelt voor eigen huis verkopen en terughuren dan scheelt u dat veel stress en het bespaart u veel kosten. Bij ons heeft niet te maken met makelaarskosten zoals advertentiekosten en courtage. Bovendien zijn de notariskosten voor onze rekening. Ook hoeft u niet te wachten tot er zich een koper aanmeldt met de bijbehorende bezichtigingen. Uw woning verkopen zonder makelaar is zeker mogelijk! U zult positief verrast zijn over de snelheid waarmee wij alles regelen. WijKopenHuizen.nl is de ideale partner als u uw huis wilt verkopen en terughuren. U hoeft echt niet te verhuizen om toch te kunnen profiteren van de waarde van uw woning. U kunt zorgeloos blijven wonen in uw vertrouwde huis.

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij actief zijn in heel Nederland en het dus niet uitmaakt waar u woont. Wij zijn geïnteresseerd in huizen van elke bouwjaar en ook de conditie van uw huis maakt ons niet uit. De taxatie is gratis. U hoeft enkel maar uw gegevens in te vullen via het aanmeldformulier en daarna maken wij snel een afspraak voor de taxatie. Na de waardebepaling brengen wij drie dagen een bod uit op uw huis. Wij maken duidelijk afspraken en zijn transparant!

   Laat nu uw woning taxeren!