Executieverkoop huis! Binnen 1 dag uw executieverkoop huis laten opkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Executieverkoop huis voorkomen? Binnen 1 dag geregeld!

Executieverkoop huis voorkomen? Wij kopen huizen.nl is is dé specialist in het direct opkopen van uw woning. Bij ons is het mogelijk heel snel uw huis te verkopen tegen een eerlijke prijs. Wij kopen huizen.nl is gevestigd in Breda, maar omdat we een landelijke dekking hebben, zijn we geïnteresseerd in huizen in iedere woonplaats in ons land, waarbij het bouwjaar en de staat van het pand niet uitmaken. Wij dragen zorg voor een vlotte verkoop vóór de executieverkoop huis. Wij beloven u snel een bod op uw woning te doen, dat is gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. En hierdoor ontvangt u als verkoper een eerlijke prijs voor uw woning, voordat het komt tot een executieverkoop huis.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Executieverkoop huis voorkomen met WijKopenHuizen.nl

  Bij een executieverkoop huis heb je als woningeigenaar geen invloed meer op de gedwongen verkoop van je huis. Een executieverkoop vindt alleen plaats als je als eigenaar je hypotheek niet meer kunt betalen. Vaak heb je dan dus schulden bij de hypotheekverstrekker die jouw huis als onderpand heeft voor het geld dat hij jou heeft geleend. In eerste instantie zal deze hypotheekverstrekker je woning proberen te verkopen via bijvoorbeeld een makelaar. Indien dat niet lukt, komt het tot een executieveiling. Bij deze gedwongen verkoop van een huis ligt de verkoopprijs meestal onder de woningwaarde en is dus veel lager dan bij verkoop via de normale manier. De executieverkoop huis krijgt een vooraankondiging, met daarin vermeld de datum wanneer de executieveiling is. Belangstellenden hebben tot twee weken voor die datum de tijd om onderhands te bieden op de woning. In dat geval zal de verkoop meer opleveren dan bij een executieverkoop. Heeft u te maken met de executieverkoop van uw woning? Benader dan snel Wijkopenhuizen.nl, om uw huis nog te kunnen verkopen. Vraag direct via het inschrijfformulier een gratis bod op uw woning aan.

  Direct geld nodig? Kies voor het executieverkoop huis voorkomen met Wij Kopen Huizen.nl

  Het maakt Wij Kopen Huizen.nl niet uit waarom u uw huis snel wilt verkopen. Het enige dat wij willen is u zo snel, transparant en efficiënt mogelijk helpen. Dat doen wij door uw huis snel op te kopen, om u van uw financiële zorgen af te helpen. Onze snelle service maakt het mogelijk om dit alles vlot in gang te kunnen zetten. Vul uw gegevens vandaag nog in via het online aanmeldformulier. Bij interesse in uw woning benaderen wij u om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging. Na de waardebepaling door een onafhankelijke taxateur, volgt een bod op uw huis (zonder financieringsvoorbehoud). Bent u het daarmee eens, dan wordt een concept koopakte opgemaakt. Na akkoord wordt deze door beide partijen ondertekend is, kan de akte passeren bij de notaris en heeft u uw woning verkocht en zo de executieverkoop van uw huis voorkomen! Dit kan allemaal snel bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Laat nu uw woning taxeren!