background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Executieverkoop huizen! Binnen 1 dag uw executieverkoop huizen laten opkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Executieverkoop huizen verkopen? Binnen 1 dag geregeld!

  Op zoek naar executieverkoop huizen? Wij kopen huizen.nl is is gespecialiseerd in het direct opkopen van uw huis, evenals voor de verkoop en terug verhuring van uw woning. Bij ons is het mogelijk heel snel uw pand te verkopen tegen een eerlijke prijs. Wij kopen huizen.nl is gevestigd in Breda. Maar wij hebben een landelijke dekking en zijn daarom geïnteresseerd in huizen in iedere woonplaats in ons land, ongeacht het bouwjaar en de staat van het pand. Wij kunnen zorgen voor een snelle verkoop vóór de executieverkoop huizen. U krijgt snel een bod op uw woning, gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. Doordat wij samenwerken met deze onafhankelijke specialisten, bent u er (als verkopende partij) van verzekerd een eerlijke prijs te ontvangen voor uw woning, voordat het komt tot een executieverkoop huizen.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Executieverkoop huizen voorkomen zonder tussenkomst van een makelaar

   Bij een executieverkoop huizen heb je als woningeigenaar geen invloed op de verkoop van je huis. Een executieverkoop vindt alleen plaats als je als woningeigenaar schulden hebt, dus je hypotheek niet meer kunt betalen, bij een geldverstrekker die het recht heeft om jouw huis te verkopen om deze schulden te vereffenen. Vaak is een bank de hypotheekverstrekker die jouw huis als onderpand heeft voor het geld dat hij jou heeft geleend. In eerste instantie zal de bank je huis proberen te verkopen via de reguliere weg, zoals via een makelaar. Indien dat niet tot een verkoop leidt, komt er een executieveiling. Een executieveiling is een veiling die plaatsvindt als een huis gedwongen wordt verkocht. De verkoopprijs ligt meestal onder de woningwaarde en is dus veel lager dan bij ‘reguliere’ verkoop. De executieverkoop huizen krijgt een vooraankondiging, met daarin de datum van de executieveiling vermeld. Belangstellenden hebben tot veertien dagen voorafgaand aan de veilingdatum de mogelijkheid om onderhands een bod uit te brengen. Indien dat gebeurt, is dat voor de verkoper van voordeel omdat de woning meer oplevert dan bij een executieverkoop. Heeft u te maken met een executieverkoop van uw huis? Dat is nog te voorkomen door uw huis aan Wij Kopen Huizen.nl te verkopen. Er is wel haast bij. Vraag daarom via het formulier direct bij ons een gratis bod op uw woning aan.

   Direct geld nodig? Kies voor executieverkoop huizen van Wij Kopen Huizen.nl

   Het maakt Wij Kopen Huizen.nl niet uit wat de reden is dat u uw huis snel wilt verkopen. Ons doel is om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dat doen wij door uw huis op te kopen, om u van uw financiële zorgen af te helpen. Onze snelle service maakt het mogelijk om dit alles snel in gang te zetten. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier. Bij interesse in uw woning nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Dit is geheel vrijblijvend. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw huis (zonder financieringsvoorbehoud). Na akkoord wordt direct een concept koopakte opgemaakt. Nadat deze door beide partijen ondertekend is, kan de akte passeren bij de notaris en is uw woning verkocht. Voorkom een executieverkoop huizen met Wij Kopen Huizen.nl!

   Laat nu uw woning taxeren!

    

   Vragen? Stuur een appje!