Huis executieverkoop voorkomen? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

Huis executieverkoop voorkomen? Binnen 1 dag geregeld!

Ziet u zich genoodzaakt om een huis executieverkoop te doen? Kunt u de hypotheeklasten niet meer opbrengen en moet u overgaan tot huis executieverkoop? WijKopenHuizen.nl helpt u uit een lastige situatie door een huis executieverkoop te voorkomen maar zelf het huis op te kopen. U kunt erop vertrouwen dat wij betrouwbaar en transparant werken. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar omdat we landelijke dekking hebben kunnen we iedereen helpen met een huis executieverkoop. We vertellen u graag hoe een en ander in z’n werk gaat.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis executieverkoop voorkomen zonder makelaarskosten

  Bij WijKopenHuizen.nl ontvangt u altijd een gratis taxatie voor u besluit tot een huis executieverkoop. U zult zien dat een huis executieverkoop door onze werkwijzen niet het pad is dat u op wilt, maar dat u beter met ons in zee kunt gaan. Wij werken met onafhankelijke taxateurs, zodat u altijd een eerlijk bod krijgt wanneer er sprake is van een huis executieverkoop. U zult ook meteen merken dat wij de beste prijs bieden voor uw woning. Als specialist zijn wij in staat om vlot een bod uit te brengen. Omdat wij niet zakelijk kopen, geldt er geen wettelijke bedenktijd van drie dagen na ondertekening van de akte. Zodra de handtekening door u is gezet, is de verkoop definitief en voorkomt u een executieverkoop. Het kan zelfs binnen een dag afgehandeld zijn. Het is mogelijk om direct een aanbetaling op uw woning te ontvangen.

  Huis executieverkoop voorkomen? Nu uw woning verkopen en ontvang direct uw aanbetaling!

  WijKopenHuizen.nl bespaart u veel kosten met het opkopen van uw huis. Omdat er geen bemiddeling nodig is, betaalt u geen bemiddelingskosten, net zo min als u courtage betaalt. Tussenkomst van een makelaar is namelijk ook niet nodig. En als kopende partij neemt WijKopenHuizen.nl de kosten van de notaris voor z’n rekening. Een bijkomend voordeel is dat WijKopenHuizen.nl als specialist snel kan schakelen en altijd efficiënt werkt. U hoeft zich daarom ook niet druk te maken over het aanvragen van een overbruggingskrediet voor de periode dat uw huidige woning nog niet verkocht is en het bedrag van de overwaarde nog niet vrij is gekomen.

  Wij maken met u duidelijke afspraken over het hele traject van het voorkomen van een huis executieverkoop, zodat u stap voor stap weet waar u aan toe bent. Wij zijn transparant vanaf het moment van bezichtiging en taxatie tot aan de opleveringsdatum, de tekening van de akte en de overdracht.

  Kortom, wilt u overgaan tot verkoop van uw huis zonder gedoe en stress en executieverkoop voorkomen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Financieel lastig omstandigheden door baanverlies, een echtscheiding of ziekte worden door WijKopenHuizen.nl iets minder lastig gemaakt. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw eigen huis weer terug te huren, zodat u fijn op uw eigen vertrouwde plek kunt blijven wonen.

  Laat nu uw woning taxeren!