Huis nu verkopen? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Huis nu verkopen voor de beste prijs!

Wilt u uw huis nu verkopen? Zijn de hypotheeklasten u te veel geworden en moet u uw huis nu verkopen? WijKopenHuizen.nl helpt u uit de brand! Al jaren zijn wij de specialist waar u terecht kunt als u uw huis nu wilt verkopen. Via onze website is het mogelijk uw huis nu te verkopen tegen de beste prijs. WijKopenHuizen.nl weet als geen ander dat er bijzondere omstandigheden kunnen optreden, waardoor het nodig is dat u woning snel van de hand doet. Bijvoorbeeld omdat u met langdurige ziekte te maken krijgt, er sprake is van een echtscheiding of van baanverlies. Het kan ook zijn dat u een ander huis op het oog heeft en u wilt uw huis nu verkopen, omdat u niet met dubbele lasten wilt komen te zitten. Wat de reden ook is, schakel ons in om uw huis nu te verkopen. Het is binnen een mum van tijd geregeld.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis nu verkopen zonder makelaar

  U vraagt zich waarschijnlijk af hoe WijKopenHuizen.nl aan het werk gaat bij huis nu verkopen? Als eerste krijgt u van ons een gratis taxatie. Wij hebben de goede gewoonte om met onafhankelijke taxateurs te werken. Zo weet u dat altijd een eerlijke waardebepaling krijgt. WijKopenHuizen.nl baseert het bod bij het huis nu verkopen op deze waardebepaling. Het is de beste prijs voor huis, dat merkt u meteen. U wilt uw huis nu verkopen, dus wij brengen het bod direct uit. De wettelijke termijn van drie dagen bedenktijd na het ondertekenen van de akte geldt niet, omdat wij niet zakelijk kopen. Zodra u dus uw handtekening heeft gezet is de verkoop definitief. Het huis nu verkopen kan zo maar binnen een dag afgehandeld zijn.

  Huis nu verkopen tegen de beste prijs!

  U bespaart door in zee te gaan met WijKopenHuizen.nl enorm in kosten. Dat klinkt misschien vreemd, maar we leggen u het uit. We handelen direct met u met het huis nu verkopen, dus er is geen bemiddeling nodig door een notaris of iemand anders. U bespaart uzelf dus bemiddelingskosten of courtage. Ook van advertentiekosten is geen sprake. De notariskosten zijn voor onze rekening, omdat wij de kopende partij zijn. WijKopenHuizen.nl staat erom bekend dat we snel schakelen en efficiënt werken. Dat betekent dat u geen overbruggingskrediet hoeft aan te vragen, om de periode tussen de verkoop van uw woning en het vrijkomen van de overwaarde hoeft te wachten. Wilt u uw huis nu verkopen, maar wilt u eigenlijk uw vertrouwde woonplek niet verlaten? In bepaalde gevallen is het mogelijk dat u uw woning van ons terug huurt, natuurlijk tegen een schappelijke huurprijs.

  WijKopenHuizen.nl maakt met u duidelijke afspraken. Gedurende hele proces bent u op de hoogte van elke stap: vanaf de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum tot aan tekening van de akte en overdracht. Met WijKopenHuizen.nl kiest u voor betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u direct een aanbetaling op uw woning. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar we hebben landelijke dekking. Iedereen in Nederland dit nu zijn huis wil verkopen kan bij ons terecht.

  Laat nu uw woning taxeren!