background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Huis verkopen aan makelaar? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Huis verkopen aan makelaar voor de beste prijs!

  Wilt u uw huis verkopen aan makelaar? Staat uw huis al langere tijd in de verkoop maar krijgt u uw woning niet verkocht? WijKopenHuizen.nl biedt u de mogelijkheid aan om uw huis op te laten kopen door een opkoper, wij maken het huis verkopen aan makelaar mogelijk. WijKopenHuizen.nl staat graag voor u klaar en koopt uw huis binnen één dag. Wij zijn geïnteresseerd in alle huizen in Nederland, ongeacht het bouwjaar of de conditie waarin het huis verkeert. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Zodra u akkoord gaat met ons bod wordt alles vlot en efficiënt afgehandeld. Wij kopen uw woning direct op; de verkoop kan binnen een dag geregeld zijn. U kunt direct een aanbetaling van de woning ontvangen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Huis verkopen aan makelaar zonder hoge makelaarskosten

   Wilt u uw huis verkopen aan makelaar? Bent u benieuwd of u uw huis zonder een makelaar kunt verkopen? U kunt via onze website een gratis taxatie uit laten voeren door één van onze experts. Door uw huis te verkopen aan een makelaar bespaart u veel kosten. U betaalt namelijk geen advertentiekosten en ook geen courtage. WijKopenHuizen.nl neemt zelfs de notariskosten voor zijn rekening. Gaan wij met u in zee? Dan kopen wij direct uw woning op tegen een eerlijke prijs. Op deze manier heeft u geen verkoopstress en bent u in no time uw woning kwijt. U krijgt snel een bod op uw woning, gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. Wij bieden u de beste prijs aan voor uw woning en u krijgt direct een aanbetaling. Bij ons heeft u geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. U kunt uw woning verkopen zonder een makelaar. Bij WijKopenHuizen.nl bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Voorkom dubbele woonlasten en neem een kijkje op de website van WijKopenHuizen.nl.

   Direct huis verkopen aan makelaar tegen de beste prijs!

   Wilt u meer weten over huis verkopen aan makelaar? WijKopenHuizen.nl is een opkoper van huizen die ervoor kan zorgen dat uw huis snel verkocht wordt. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen aan huizen en zijn een betrouwbare partij. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Ons bedrijf is gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. 

   Laat nu uw woning taxeren!