Huis verkopen aan makelaar? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Huis verkopen aan makelaar voor de beste prijs!

Overweegt u om uw woning te verkopen aan een makelaar? Doe dit niet! Bij Wij Kopen Huizen.nl bent u verzekerd van een goede prijs voor uw huis zonder de tussenkomt van een makelaar. Een huis verkopen aan makelaar is verleden tijd als u in contact komt met de specialisten van Wij Kopen Huizen.nl. Wij Kopen Huizen.nl biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het opkopen van een woning zonder de tussenkomst van een makelaar. Over het algemeen kopen wij huizen op van particulieren die snel hun woning willen verkopen. Dit kan zijn om verkoopstress te voorkomen, vanwege hoge makelaarskosten of omdat u graag naar een nieuwe woning wilt verhuizen en vanzelfsprekend geen dubbele maandlasten wilt betalen. Daarnaast bent u als vastgoedondernemer ook bij ons van harte welkom. Verhuurt u uw woning aan derden en wilt u daar vanaf? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zien uw aanvraag voor een vrijblijvende en gratis taxatie graag tegemoet.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis verkopen aan makelaar zonder hoge makelaarskosten

  Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda maar heeft een landelijke dekking. Hierdoor kunnen wij u in heel Nederland goed van dienst zijn en kunnen wij huizen in het hele land opkopen voor een eerlijke prijs. U krijgt snel een bod op uw woning, gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. Erkende onafhankelijke taxateurs zullen uw woning taxeren en wij betalen deze eerlijke prijs voor uw woning. Hierdoor kunnen wij u dan ook de beste prijs aanbieden, zodat beide partijen er goed uitkomen. Omdat wij de woningen en panden opkopen van onze klanten zonder de tussenkomst van een makelaar heeft u geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. Bij ons bespaart u op hoge makelaarskosten. Er is geen verdere bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Normaal kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen snel en handelen de verkoop efficiënt af. Wij zijn duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u bij ons waar u aan toe bent. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren. Wat uw reden ook is, wij handelen alles vlot en transparant af. Voorkom stress en extra kosten en benader Wij Kopen Huizen.nl om uw huis te kopen. U kunt uw woning verkopen zonder makelaar in plaats van huis verkopen aan makelaar. 

  Direct huis verkopen aan makelaar tegen de beste prijs!

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw woning te verkopen aan een makelaar? Bent u benieuwd wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben in een persoonlijk adviesgesprek. Wij kopen direct uw woning op. U verkoopt uw woning al binnen één dag aan onze experts. Daarnaast kunt u direct een aanbetaling van de woning ontvangen. Er is geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. U kunt uw woning verkopen ZONDER makelaar! Bij WijKopenHuizen.nl bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Voorkom dubbele woonlasten en neem contact met ons op. U kunt ons altijd bellen of mailen.

  Laat nu uw woning taxeren!