Huis verkopen met huurder? Direct uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Direct huis verkopen met huurder voor de beste prijs!

Denkt u erover om een huis te verkopen met huurder? Zie u zichzelf geconfronteerd me een huis verkopen met huurder? U kunt natuurlijk uitgaan van de nadelen, maar een huis verkopen met huurder biedt ook voordelen. Denkt u maar aan:

 • continuïteit inkomsten,

 • soepele overgang,

 • waarde pand verhogen.

WijKopenHuizen.nl is al jaren actief op de vastgoedmarkt en heeft veel ervaring met een huis verkopen met huurder. Wij zien door jaren heen dat de voordelen opwegen tegen de nadelen. Een voordeel is de continuïteit van inkomsten. Voor een koper is het aantrekkelijk om meteen inkomsten te hebben wanneer hij een huis koopt met een huurder of meerdere huurders. Verder betekent een huis verkopen met huurder vaak een soepele overgang voor zowel de nieuwe eigenaar als de huurder(s). Zij kunnen blijven wonen op hun vertrouwde stek en hoeven niet gedwongen te verhuizen, wat de snelheid van de verkoop alleen maar ten goede komt. Voor de koper betekent het blijven van de huurders constante huurinkomsten; een waarde verhogend onderdeel bij huis verkopen met huurder.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis verkopen met huurder aan Wij Kopen Huizen.nl

  Bij WijKopenHuizen.nl bent u verzekerd van eerlijkheid. Omdat wij altijd onafhankelijke taxateurs inschakelen bij de waardebepaling van uw huis, weet u dat deze eerlijk is. Gebaseerd op deze taxatie brengen wij direct een bod uit en u zult merken dat dit de beste prijs is voor uw huis. WijKopenHuizen.nl koopt niet zakelijk en daarom geldt de wettelijke bedenktermijn van drie dagen na de ondertekening van de akte niet. Uw huis verkopen met huurder kan zo razendsnel een voldongen feit zijn: na uw ondertekening is de verkoop definitief. Soms al binnen 24 uur! Bovendien kunt u bij ons direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

  Regel het huis verkopen met huurder binnen 1 dag

  Het klinkt misschien vreemd in uw oren, maar door een huis te verkopen met huurder bespaart u allerlei kosten. Denk maar aan makelaarskosten of andere bemiddeling: hiervan is geen sprake. Daarnaast nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Omdat ons team gewend is rap te schakelen en de verkoop efficiënt snel af te handelen, hoeft u geen overbruggingskrediet aan te vragen voor de periode tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij maken met u heldere afspraken over een huis verkopen met huurder. Onze werkwijze is duidelijk, transparant en betrouwbaar: van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum tot aan de tekening van de akte en de overdracht van het huis.

   

   

  Door WijKopenHuizen.nl in te schakelen bent u verkoopstress voor, drukt u de makelaarskosten en elimineert u direct de dubbele maandlasten. U vindt ons in Breda, maar omdat we landelijke dekking hebben, zijn wij overal inzetbaar.

  Laat nu uw woning taxeren!