Huis zelf verkopen voor de beste prijs!

Wilt u uw huis zelf verkopen? Bent u op zoek naar een opkoper, die voor een eerlijke prijs uw woning op wilt kopen binnen een korte tijd? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Breda bij Wij Kopen Huizen.nl. Wij Kopen Huizen.nl is gespecialiseerd in het snel opkopen van verschillende soorten huizen in heel Nederland. Wij zijn de specialist voor het direct opkopen van uw woning en/of beleggingspand én het verkopen en terug huren van uw pand. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat u graag adviseert in huis zelf verkopen. Doordat Wij Kopen Huizen.nl niet werkt met tussenpersonen of met makelaars, kunt u uw woning verkopen zonder courtages aan de makelaar of in combinatie met dure advertentiekosten. Wij werken met erkende en onafhankelijke taxateurs. Zij bepalen de reële waarde van uw woning. Op basis van de informatie die wij van de taxateurs krijgen, brengen wij snel een goed en eerlijk bod uit. Voor meer informatie over huis zelf verkopen kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen die wij u aan kunnen bieden. 

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Huis zelf verkopen zonder makelaar

  Vandaag de dag zijn er vele huiseigenaren, die geen tijd hebben om lang te wachten op het verkopen van een woning. Het kan zo zijn dat u de maandelijkse lasten niet meer kunt betalen, u binnen een korte tijd twee woningen moet betalen of dat u van uw beleggingspand af wilt. Bij Wij Kopen Huizen.nl bieden wij u graag onze jarenlange ervaring aan in het opkopen van woningen binnen een dag! Bij ons bespaart u ook op hoge makelaarskosten. Er is geen verdere bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. In verschillende gevallen kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen snel en handelen de verkoop efficiënt af, waardoor er geen overbruggingskrediet nodig is. Het team van Wij Kopen Huizen.nl staat bekend als duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u precies waar u aan toe bent. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren. Wij zien uw aanvraag voor een gratis taxatie graag tegemoet.

  Direct zelf huis verkopen tegen de beste prijs!

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het zelf verkopen van uw woning? U kunt online het aanmeldformulier invullen. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij direct contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. 

  Laat nu uw woning taxeren!