background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Snel huis verkopen? Snel uw huis verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Snel huis verkopen? Laat snel uw huis opkopen voor de beste prijs!

  Snel huis verkopen? Het kan! U wilt snel huis verkopen en bent op zoek naar een opkoper? Dan bent u bij WijKopenHuizen.nl aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare opkoper van huizen met jarenlange ervaring. Misschien staat uw woning al lang te koop en wilt u nu eindelijk eens een ander huis kunnen kopen zonder dat u bang hoeft te zijn voor dubbele woonlasten. Het kan ook zijn dat u door een scheiding of faillissement niet meer aan uw hypothecaire betalingsverplichtingen kunt voldoen. Wat de reden ook is dat u uw huis snel wilt verkopen, bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Wij kopen uw woning direct op en de verkoop kan binnen een dag geregeld zijn. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij snel een eerlijk bod uit. Wij bieden de beste prijs voor uw woning! Het is mogelijk om direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Snel huis verkopen zonder hoge makelaarskosten!

   Direct snel huis verkopen? De meeste huizen worden via een makelaar verkocht maar dan moet u vaak veel geduld en tijd hebben. Ook zijn er bij tussenkomst van een makelaar kosten, zoals advertentiekosten en courtage, die u bij WijKopenHuizen.nl niet heeft. Wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening. Het is mogelijk om snel huis verkopen zonder makelaar! Bij ons hoeft u niet te wachten tot er zich een koper aandient met alle stress die daarbij komt. U kunt uw huis snel verkopen tegen een eerlijke prijs als u ons inschakelt. Wij handelen alles vlot en efficiënt af.

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   Als u uw woning snel wilt verkopen, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Stuur uw gegevens via het aanmeldformulier naar ons door en wij zullen snel een afspraak maken voor een taxatie. Deze taxatie is geheel gratis! Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een eerlijke bod uit op uw woning. Dit bod is geheel vrijblijvend. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij interesse hebben in alle huizen in Nederland, ongeacht het bouwjaar of de conditie waarin het huis verkeert. Wij zijn transparant en houden van duidelijkheid. Wij maken tijdens het hele proces van bezichtiging, taxatie opleveringsdatum, tekening van de akte en overdracht, duidelijke afspraken die worden vastgelegd in de koopakte. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Kies voor zekerheid, wij gaan graag voor u aan de slag!

   Laat nu uw woning taxeren!