Verhuurd vastgoed verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Verhuurd vastgoed verkopen voor de beste prijs!

Bent u in het bezit van vastgoed dat u verhuurt aan derden? Bent u op zoek naar een opkoper die een verhuurd vastgoed verkopen kan? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Wij Kopen Huizen.nl. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd als specialist met het direct opkopen van een woning en/of beleggingspand én het verkopen en terughuren van een pand. Wij begrijpen dat het voor kan komen dat u niet voldoende rendement heeft kunnen halen uit uw vastgoed pand of dat u de maandelijkse lasten niet meer wilt of kunt dragen. Wat de reden ook mag zijn dat u direct uw vastgoed wilt verkopen, u kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor verhuurd vastgoed verkopen. Daarnaast kunt u ook direct uw gegevens bij ons achterlaten. Via het aanmeldformulier op deze website vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Verhuurd vastgoed verkopen met Wij Kopen Huizen.nl

  Wij Kopen Huizen.nl is de specialist voor het direct opkopen van uw woning en/of beleggingspand én het verkopen en terughuren van uw pand. Doordat erkende onafhankelijke taxateurs uw woning zullen taxeren kunnen wij u een eerlijke prijs betalen voor uw vastgoed pand. Bij ons bespaart u ook op hoge makelaarskosten. Er is geen verdere bemiddeling nodig en wij werken niet samen met een makelaar. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening waar u zich geen zorgen om hoeft te maken. Zodra u akkoord gaat met het door ons uitgebrachte bod, wordt er een concept koopovereenkomst opgemaakt. De verdere administratieve afhandeling wordt uiteraard door de notaris gedaan. Wij zijn duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u bij ons precies waar u aan toe bent. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren.

  Verhuurd vastgoed verkopen: snel geregeld!

  Wilt u meer weten over verhuurd vastgoed verkopen? Bent u benieuwd naar de passende mogelijkheden voor de inzet van onze diensten en de mogelijkheden voor het verkopen van uw vastgoedpand? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de werkwijze die wij hanteren. 

  Laat nu uw woning taxeren!