Verhuurd vastgoed verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Verhuurd vastgoed verkopen voor de beste prijs!

Zoekt u naar mogelijkheden om verhuurd vastgoed te verkopen? Er zijn situaties waarin men zich genoodzaakt ziet om verhuurd vastgoed te verkopen, al is dat niet de eerste keuze. WijKopenHuizen.nl zijn al zoveel jaren actief, dat wij helemaal begrijpen dat verhuurd vastgoed verkopen snel, vertrouwd en goed moet gebeuren. Het kan zijn dat u meer financiële armslag wilt of dat u zich wilt richten op ander vastgoed, misschien zelfs in een ander deel van ons land. Ons kantoor is er al jarenlang helemaal op ingericht om verhuurd vastgoed snel te verkopen. Hoe we dat doen leest u hieronder. We beginnen alvast om u in ieder geval een gratis taxatie van uw vastgoed aan te bieden.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Verhuurd vastgoed verkopen met Wij Kopen Huizen.nl

  Wij begrijpen bij WijKopenHuizen.nl dat u niet zit te wachten op ellenlange procedures. Wij zijn erop ingesteld om vlot en efficiënt te werken, zodanig dat verhuurd vastgoed verkopen soms al binnen een dag geregeld is. Hoe gaat dat in z’n werk? Wij werken altijd met onafhankelijke taxateurs, die de taxatie van het vastgoed uitvoeren. Omdat ze onafhankelijk zijn, weet u dat zij een eerlijke waardebepaling vaststellen. Wij brengen daarop direct een bod uit en u zult merken dat dat verreweg de beste prijs is voor uw verhuurd vastgoed verkopen. Het is mogelijk dat wij het vastgoed met de lopende huurcontracten overnemen, dus over huurdersperikelen hoeft u niet in te zitten. Omdat wij niet zakelijk kopen, geldt de wettelijke bedenktijd van drie dagen na het tekenen van de akte niet. Dat betekent dat wanneer u uw handtekening hebt gezet, uw vastgoed is verkocht. U ontvangt van ons direct een aanbetaling.

  Verhuurd vastgoed verkopen: snel geregeld!

  U denkt misschien dat u bij een specialist als WijKopenHuizen.nl duur uit bent om verhuurd vastgoed te verkopen, maar het tegendeel is waar. Bemiddeling is niet nodig, dus er zijn geen bemiddelingskosten. Een makelaar is overbodig, dus courtage betaalt u ook niet, net zomin als dure advertentiekosten en kosten reclame voor sociale media. Als kopende partij nemen wij de kosten van de notaris op ons.

  Daarnaast nemen wij u mee in het gehele proces. Wij werken transparant en houden ons aan de vooraf afgesproken, duidelijke voorwaarden. Vanaf het moment van bezichtigen van het vastgoed, de taxatie en de opleverdatum tot aan het ondertekenen van de akte en de overdracht bent u bij ons in vertrouwde handen. Als extra voordeel hoeft er geen overbruggingskrediet aangevraagd te worden totdat het vastgoed is verkocht en het bedrag van de overwaarde vrijkomt.

  U vindt WijKopenHuizen.nl in Breda. We beschikken over landelijke dekking, zodat iedereen in Nederland bij ons terecht kan verhuurd vastgoed verkopen. Neem gerust vrijblijvend contact op!

  Laat nu uw woning taxeren!