background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Verkoop woning en terughuren? Direct uw huis verkopen en terughuren bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Verkoop woning en terughuren? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

  Direct aan de slag met de verkoop woning en terughuren? U wilt weten of het mogelijk is verkoop woning en terughuren? Dat kan WijKopenHuizen.nl voor u realiseren. Wij zijn een betrouwbare opkoper met jarenlange ervaring met het opkopen van huizen. Als u eigenaar bent van een woning dan zit uw vermogen in de stenen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u de waarde van uw woning wilt verzilveren, maar wat de reden ook is, wij kunnen u van dienst zijn. Wij kopen uw woning direct op en verhuren deze aan u terug. U blijft wonen in uw vertrouwde woonomgeving, heeft geen zorgen meer over het onderhoud en u kunt met het vrijgekomen geld de leuke dingen doen die u altijd al wilde doen. WijKopenHuizen.nl brengt graag een bod uit op uw woning en wij bieden de beste prijs! Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Bij ons kunt u direct een aanbetaling van uw woning ontvangen. U kunt binnen een dag uw woning verkopen!

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Verkoop woning en terughuren zonder makelaarskosten!

   Denkt u aan de verkoop woning en terughuren? Als u ons benadert voor verkoop woning en terughuren dan bespaart u daarmee de kosten voor de makelaar en notaris. Bij een makelaar betaalt u voor de advertenties en bij verkoop betaalt u courtage aan de makelaar. De notariskosten zijn voor onze rekening. Bij ons hoeft u niet te wachten tot er een koper zich aanmeldt met de bijbehorende bezichtigingen. Dat scheelt veel stress. De snelheid en efficiëntie waarmee wij alles regelen zal u positief verrassen. Wij zijn de ideale partij als u uw woning wilt verkopen en terughuren. U hoeft echt niet te verhuizen om toch te kunnen profiteren van de waarde van uw woning. U kunt zorgeloos blijven wonen in uw vertrouwde huis.

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   Wij zijn gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij geïnteresseerd zijn in alle huizen in Nederland. Het maakt voor ons niet uit van welk bouwjaar uw woning is of in welke conditie uw woning verkeert. Voor een gratis taxatie hoeft u enkel maar uw gegevens in te vullen via het aanmeldformulier. Wij maken dan snel een afspraak met u. Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij houden van duidelijkheid en zijn transparant. Wij maken duidelijke afspraken voor de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en de overdracht. Als u ons benadert dan weet u zeker dat zeker dat alles snel geregeld wordt en dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw woning.

   Laat nu uw woning taxeren!