background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Direct verkopen en terughuren? Direct uw huis laten verkopen en terughuren bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Verkopen en terughuren? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

  Direct uw huis verkopen en terughuren? U wilt uw woning verkopen en terughuren en bent daarom op zoek naar een betrouwbare opkoper? Dan bent u bij WijKopenHuizen.nl aan het juiste adres. Als u eigenaar bent van een woning dan zit uw vermogen in de stenen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u de waarde van uw woning wilt verzilveren maar wat de reden ook is, wij kunnen uw wens in vervulling laten gaan. Wij kopen uw woning direct op en verhuren deze terug aan de oude eigenaar, u dus! U blijft wonen in uw vertrouwde woonomgeving en heeft geen zorgen meer over het onderhoud. U kunt met het vrijgekomen geld de leuke dingen doen die u altijd al wilde doen. WijKopenHuizen.nl brengt graag een bod uit op uw woning en wij bieden altijd de beste prijs. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Zo bent u verzekerd van een eerlijke prijs. Als u dat wilt kunt u direct een aanbetaling van uw woning ontvangen.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Verkopen en terughuren zonder makelaarskosten!

   Als u ons benadert voor uw woning verkopen en terughuren dan bespaart u daarmee de kosten van de makelaar. Bij een makelaar betaalt u voor advertenties en bij verkoop bent u de makelaar courtage verschuldigd. Die kosten heeft u bij ons niet en wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening. U kunt uw woning heel goed verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. De snelheid waarmee wij alles regelen zal u positief verrassen. Wij zijn de ideale partij als u uw woning wilt verkopen en terughuren. U hoeft echt niet te verhuizen om toch te kunnen profiteren van de waarde van uw woning. U kunt zorgeloos blijven wonen in uw vertrouwde huis.

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   Wij zijn gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijk dekking. Dat wil zeggen dat wij actief zijn in heel Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in alle huizen ongeacht het bouwjaar of de conditie waarin de woning verkeert. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier en wij nemen snel contact op om een afspraak te maken. De taxatie van uw woning is gratis. Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij zijn transparant en maken duidelijke afspraken voor de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en de overdracht. Als u besluit dat u uw woning wilt verkopen en terughuren dan weet u zeker dat u er bij WijKopenHuizen.nl een eerlijke prijs voor krijgt en dat alles snel geregeld wordt.

   Laat nu uw woning taxeren!

    

   Vragen? Stuur een appje!