background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Woning executieverkoop voorkomen? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Woning executieverkoop voorkomen? Binnen 1 dag geregeld!

  Wilt u uw woning executieverkoop voorkomen? Dreigt er een woning executieverkoop omdat u langere tijd niet aan de betalingsverplichtingen van uw hypotheek heeft voldaan? Dan kunt u dat voorkomen door WijKopenHuizen.nl in te schakelen. Wij kopen namelijk direct uw woning op en bieden de beste prijs. Om één of andere reden bent u in deze situatie terecht gekomen en een executieverkoop van uw woning maakt het dan extra zwaar. De prijs die wij u bieden zal beduidend hoger zijn dan de prijs die u op een executieveiling krijgt. Een woning die op een executieveiling wordt verkocht levert veel minder geld op dan wanneer u de woning verkoopt aan WijKopenHuizen.nl. Bij executieverkoop is de waarde vaak 35 procent lager dan de huidige marktwaarde en de kans is groot dat u met een hoge restschuld blijft zitten. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen van huizen en zijn een betrouwbare partij. Wij werken met onafhankelijk taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. U kunt direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Woning executieverkoop zonder makelaarskosten

   Direct uw woning executieverkoop voorkomen? Als u ons inschakelt omdat u uw woning snel wilt verkopen om zo woning executieverkoop te voorkomen heeft dat diverse voordelen. U heeft geen stress van een executieveiling en geen executieveilingkosten. U hoeft geen makelaarskosten te betalen en wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening én u krijgt de beste prijs voor uw woning. Als wij u huis opkopen dan zult u verbaasd zijn over de snelheid waarmee wij alles regelen. Zodra u voor akkoord tekent wordt alles vlot en efficiënt afgehandeld. U kunt uw woning verkopen binnen een dag!

   Woning executieverkoop voorkomen? Nu uw woning verkopen en ontvang direct uw aanbetaling!

   Als u uw gegevens via het aanmeldformulier naar ons doorstuurt dan nemen wij snel contact met u op om een afspraak te maken voor een taxatie. Deze taxatie is geheel gratis! Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij zijn gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij geïnteresseerd zijn in alle huizen in Nederland, ongeacht het bouwjaar of de conditie waarin het huis verkeert. Wij houden van duidelijkheid en zijn transparant. Zo maken wij duidelijke afspraken voor de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en de overdracht. Wij doen alles in zorgvuldig overleg met u. Voorkom executieverkoop van uw woning en kies voor zekerheid. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

   Laat nu uw woning taxeren!