background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Woning opkopen? Binnen 1 dag geregeld bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Woning opkopen nodig? Binnen 1 dag geregeld!

  Wilt u uw woning opkopen? U denkt erover om uw woning te verkopen aan een opkoper. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Maar wat de reden ook is, u bent bij WijKopenHuizen.nl aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen van woningen en wij zijn een betrouwbare partij. Misschien staat uw woning al lang te koop en wilt u eindelijk wel eens een andere woning kunnen kopen zonder dubbele maandlasten. Laat dan uw woning opkopen door ons want wij werken snel en bieden de beste prijs voor uw woning. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een eerlijk bod uit. Zodra u akkoord gaat handelen wij alles vlot af. U kunt uw woning binnen een dag verkopen! Bovendien kunt u bij ons direct een aanbetaling van de woning ontvangen wat in sommige situaties erg goed van pas komt.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Woning opkopen zonder makelaarskosten

   Laat uw woning opkopen voor de beste prijs. Als u ons benadert om uw woning opkopen dan heeft dat diverse voordelen ten opzicht van de verkoop via een makelaar. Verkoop via een makelaar betekent dat u moet betalen voor de advertenties en bij verkoop betaalt u courtage. Gevolgd door de notariskosten bij het opmaken van de koopakte. Bovendien heeft u stress omdat u moet afwachten tot er zich een koper aanmeldt met de nodige bezichtigingen die daarbij horen. Bij WijKopenHuizen.nl heeft u die stress niet. U bent verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Ook heeft u genoemde kosten niet want zelfs de notariskosten nemen wij voor onze rekening. Echt, u kunt uw huis verkopen zonder makelaar. De snelheid en efficiëntie waarmee alles geregeld wordt zal u positief verrassen. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw droomhuis aan uw neus voorbij gaat.

   Uw opkoper woning! Nu uw woning verkopen en ontvang direct uw aanbetaling!

   U heeft besloten dat u uw woning snel wilt verkopen? Aarzel dan niet langer en vraag een taxatie aan. U krijgt een gratis taxatie! WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij actief zijn in heel Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in huizen van elk bouwjaar en het maakt niet uit in welke conditie uw huis verkeert. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier en wij nemen snel contact op om een afspraak te maken. Na de waardepaling brengen wij binnen 3 dagen een bod uit op uw woning. Wij zijn transparant en maken duidelijke afspraken. Bij WijKopenHuizen.nl weet u precies waar u aan toe bent.

   Laat nu uw woning taxeren!

    

   Vragen? Stuur een appje!