background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Woning verkopen aan makelaar? Direct uw woning verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Woning verkopen aan makelaar? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

  Wilt u uw woning verkopen aan makelaar? Dan is een opkoper van huizen iets voor u. Misschien staat uw huis al lang te koop en u wilt nu eindelijk wel eens een andere woning kunnen kopen zonder dubbele woonlasten. WijKopenHuizen.nl is een opkoper van huizen die ervoor kan zorgen dat uw huis snel verkocht wordt. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen aan huizen en zijn een betrouwbare partij. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Na taxatie brengen wij een eerlijk bod uit. Wij bieden de beste prijs voor uw woning. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Zodra u akkoord gaat met ons bod wordt alles vlot en efficiënt afgehandeld. Wij kopen uw woning direct op; de verkoop kan binnen een dag geregeld zijn. U kunt direct een aanbetaling van de woning ontvangen. Wilt u uw woning verkopen aan makelaar of aan een investeerder tegen de beste prijs?

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Woning verkopen aan makelaar of investeerder tegen de beste prijs!

   Wilt u uw woning verkopen aan makelaar? Door uw woning verkopen aan makelaar bespaart u veel kosten. U betaalt geen advertentiekosten en ook geen courtage. Wij nemen ook de notariskosten voor onze rekening. Als u uw huis direct verkoop aan WijKopenHuizen.nl heeft u niet de stress van het wachten op een koper met de bezichtiging die daarbij hoort. U heeft maximale zekerheid want bij ons hoeft u niet bang te zijn dat de koop niet door kan gaan omdat de koper de financiering niet rondkrijgt. Bij ons is er geen financieringsvoorbehoud. Ook zijn er geen ontbindende voorwaarden. Als u uw huis door ons laat opkopen dan wordt de woning ook echt verkocht. De oplevering van de woning gaat in overleg. Als u wat extra tijd nodig heeft om te verhuizen dan houden wij daar rekening mee.

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   Als u besluit om met ons in zee te gaan dat wordt de taxatie gratis uitgevoerd. Ons bedrijf is gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Wij zijn geïnteresseerd in alle huizen in Nederland, ongeacht het bouwjaar of de conditie waarin het huis verkeert. Stuur uw gegevens via het aanmeldformulier naar ons door en dan maken wij snel een afspraak voor een taxatie. Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Dit is geheel vrijblijvend. Wij houden van duidelijkheid en zijn transparant. Wij maken tijdens het hele verkoopproces duidelijke afspraken zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Alles gebeurt altijd in zorgvuldig overleg met u. Aarzel niet langer en zet vandaag de verkoop van uw huis in gang.

   Laat nu uw woning taxeren!