background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Woning verkopen met huurder? Direct uw woning verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Woning verkopen met huurder voor de beste prijs!

  Bent u op zoek naar woning verkopen met huurder? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt voor woning verkopen met huurder? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij WijKopenHuizen.nl. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda maar heeft een landelijke dekking zodat wij u in heel Nederland goed van dienst kunnen zijn. Bij ons maakt het niet uit in welke stad uw huis staat, wij bekijken graag uw aangeboden woning. Het kan voorkomen dat u uw woning te koop zet maar dat er nog een huurder in zit. Dit is geen enkel probleem. WijKopenHuizen.nl neemt graag de woning van u over voor een goed bod. Hierdoor kan de huurder de woning blijven huren en kunt u uw woning voor een goede prijs verkopen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Ook kunt u online een gratis taxatie bij ons aanvragen zodat u precies weet wat uw woning waard is. Voor een woning verkopen met huurder bent u bij WijKopenHuizen.nl op het juiste adres. 

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Woning verkopen met huurder bij Wij Kopen Huizen.nl

   Bij WijKopenHuizen.nl bieden wij de mogelijkheid aan om binnen een dag een woning verkopen met huurder te realiseren. Wijkopenhuizen.nl biedt een hoog en eerlijk bod voor uw woning! Erkende onafhankelijke taxateurs zullen uw woning taxeren waardoor wij u een goed bod kunnen aanbieden. Doordat wij niet met een makelaar samenwerken bespaart u bij ons hoge makelaarskosten. Er is daarom ook geen verdere bemiddeling nodig en bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Normaal kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Bij ons kunt u direct een aanbetaling van de woning ontvangen. Wij schakelen en handelen de verkoop efficiënt snel af. Wij zijn duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht bent u bij ons in goede handen. Door gebruik te maken van onze diensten kan u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren.

   Woning verkopen met huurder voor de beste prijs

   Wilt u meer weten over het verkopen van een woning met huurder? U kunt ten allen tijden vrijblijvend contact met ons opnemen. Voorkom dubbele woonlasten en vraag vrijblijvend een gratis taxatie bij ons aan. Geen gedoe met courtage van de makelaar, of advertentiekosten. U kunt uw woning verkopen ZONDER makelaar! Bij WijKopenHuizen.nl bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs.

   Laat nu uw woning taxeren!