background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Woning verkopen zonder makelaar? Direct uw woning verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Woning verkopen aan makelaar? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

  Bent u op zoek naar woning verkopen zonder makelaar? Bent u op zoek naar een opkoper waar u van op aan kunt voor een woning verkopen zonder makelaar? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Wijkopenhuizen.nl. In de afgelopen jaren hebben wij vele huizen en panden opgekocht en weer doorverhuurd aan de oorspronkelijke eigenaren. Het kan gebeuren dat u de maandlasten niet meer op kunt brengen en dat u geen uitkomst meer ziet. Door contact op te nemen met de experts van Wijkopenhuizen.nl kunnen wij u verder helpen. Bent u benieuwd hoe wij uw woning verkopen zonder makelaar realiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Woning verkopen zonder makelaar tegen de beste prijs!

   Vandaag nog uw woning verkopen zonder makelaar? Het kan! Wijkopenhuizen.nl staat graag voor u klaar voor het woning verkopen zonder makelaar. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u goed van dienst zijn. Wijkopenhuizen.nl biedt een hoog en eerlijk bod voor uw woning. Wij werken met erkende, onafhankelijke taxateurs die uw woning zullen taxeren. Wij betalen een eerlijke prijs voor uw woning. Bij ons is er geen bemiddeling van een makelaar nodig. U bespaart daarmee hoge makelaarskosten. Daarnaast nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Er kan sprake zijn van een overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen en handelen de verkoop efficiënt en snel af zodat u geen overbruggingskrediet nodig heeft. Wijkopenhuizen.nl staat bekend als eerlijk en transparant. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht zijn wij eerlijk en betrouwbaar. 

   Ontvang direct een gratis taxatie!

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor uw woning verkopen zonder makelaar? Een woning verkopen zonder makelaar biedt u vele voordelen. U heeft geen makelaarskosten en geen advertentiekosten én u krijgt de beste prijs voor uw woning. Ons bod is gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt. Wij kopen direct uw woning op zodat u uw woning verkoopt binnen één dag. Bij ons kunt u direct een aanbetaling van de woning ontvangen. Er is geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. U kunt uw woning verkopen ZONDER makelaar. U bent bij ons verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Voorkom dubbele woonlasten en neem contact op met de experts van Wijkopenhuizen.nl.

   Laat nu uw woning taxeren!

    

   Vragen? Stuur een appje!