Zelf huis verkopen met Wij Kopen Huizen.nl

Bent u op zoek naar de mogelijkheid voor zelf huis verkopen? Wilt u meer weten over zelf huis verkopen voor een goede prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Wij Kopen Huizen.nl. Wij Kopen Huizen.nl is samengesteld door een team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat voor het verkopen van een woning. Door de jaren heen weten vele huiseigenaren ons vandaag de dag te vinden en maken zij graag gebruik van onze diensten. Er kunnen verschillende redenen zijn om zelf huis verkopen in gang te zetten. Misschien staat uw huis al lang te koop? Of heeft u uw nieuwe woning al gekocht en wilt u geen dubbele woonlasten betalen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda, ondanks dat wij hier gevestigd zijn kunnen wij u in heel Nederland goed van dienst zijn. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een taxatie afspraak met u in voor huis zelf verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  Direct zelf huis verkopen: binnen 1 dag is uw huis verkocht!

  Door gebruik te maken van onze diensten omdat u zelf huis verkopen wilt realiseren, kunt u verkoopstress voor zijn, drukt u de makelaarskosten en kunt u direct de dubbele maandlasten elimineren. Wij Kopen Huizen.nl biedt een hoog en eerlijk bod voor uw woning. Dit komt omdat erkende onafhankelijke taxateurs uw woning zullen taxeren en wij betalen deze eerlijke prijs dan ook voor uw woning. Bij ons bespaart u ook nog eens op hoge makelaarskosten. U heeft bij ons geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. U kunt uw huis verkopen ZONDER makelaar bij Wij Kopen Huizen.nl. Er is ook geen verdere bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening. Normaal kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen en handelen de verkoop efficiënt snel af. Wij Kopen Huizen.nl staat bekend als duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht weet u bij ons direct waar u aan toe bent. 

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Wij bieden een snelle verkoop van uw huis. U ontvang altijd direct een GRATIS taxatie met hierin de beste prijs voor uw huis. Vervolgens kunnen wij uw huis opkopen binnen 1 dag!

  Geen extra kosten

  Wij bieden een verkoop zonder makelaar of bemiddelaar. Zo bespaart u zeer hoge bemiddelingskosten. Ook de kosten van een notaris nemen wij voor onze rekening.

  Actief in heel Nederland

  Wij kopen woningen in heel Nederland! In heel Nederland bieden wij de beste prijs voor woningen! Ook is er bij ons direct een aanbetaling mogelijk binnen 1 dag!

  Ontvang direct een goed bod!

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden om zelf huis verkopen in gang te zetten? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de stappenplannen die wij zetten om uw huis op te kopen voor een eerlijke prijs.