Executoriale verkoop woning voorkomen? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

Executoriale verkoop woning  voorkomen? Binnen 1 dag geregeld!

Een executoriale verkoop woning dreigt als de betalingsverplichtingen van uw hypotheek lange tijd niet zijn nagekomen. Door echtscheiding, faillissement of andere tegenslagen kan iemand zomaar in de financiële problemen komen. Als u in een moeilijke financiële situatie bent terecht gekomen en u wilt executoriale verkoop woning voorkomen dan bent u bij WijKopenHuizen.nl aan het juiste adres. Wij kopen namelijk direct uw woning op en bieden de beste prijs! De prijs die wij u bieden zal beduidende hoger zijn dan de prijs die u op een executieveiling krijgt. Bij executieverkoop is de waarde van de woning vaak 35 procent lager dan de huidige marktwaarde dus de kans is groot dat u met een hoge restschuld blijft zitten. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen van huizen en wij zijn een betrouwbare partij. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. U kunt direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Executoriale verkoop woning zonder makelaarskosten

  Executoriale verkoop woning voorkomen? Als u ons inschakelt omdat u uw woning snel wilt verkopen om executoriale verkoop woning te voorkomen heeft dat diverse voordelen. U heeft geen stress van een executieveiling en geen executieveilingkosten. U hoeft ons geen makelaarskosten te betalen en wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening. Bovendien krijgt u de beste prijs voor uw woning! Als u ons uw huis laat opkopen dan zult u verbaasd zijn over de snelheid waarmee wij alles regelen. Zodra u akkoord gaat met ons bod wordt alles snel en efficiënt afgehandeld. U kunt uw woning verkopen binnen een dag zonder makelaar! Als u daar prijs op stelt kunt u bij ons direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

  Executoriale verkoop woning voorkomen? Nu uw woning verkopen en ontvang direct uw aanbetaling!

  Wij zijn gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij geïnteresseerd zijn in alle huizen in Nederland. Het maakt niet uit van welk bouwjaar uw woning is of in welke conditie uw woning verkeert. Via het aanmeldformulier kunt u uw gegevens naar ons doorsturen waarna wij snel een afspraak maken voor een taxatie. Deze taxatie is geheel gratis! Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij houden van duidelijkheid en zijn transparant. Wij maken van begin tot eind duidelijke afspraken zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Uw huis direct verkopen om executoriale verkoop woning te voorkomen is mogelijk! Kies voor zekerheid en neem contact met ons op!

  Laat nu uw woning taxeren!