Woning verkopen en terughuren? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

Woning verkopen en terughuren? Binnen 1 dag geregeld!

Bent u op zoek naar een opkoper, die u een woning verkopen en terughuren kan realiseren? Bent u op zoek naar een expert die met u mee denkt en uw woning voor een eerlijke prijs kan opkopen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Wij Kopen Huizen.nl. Wij Kopen Huizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Hierdoor kunnen wij u in heel Nederland goed van dienst zijn. Wij Kopen Huizen.nl koopt huizen op van particulieren, die snel hun woning willen verkopen. Dit kan zijn om verkoopstress te voorkomen, vanwege hoge makelaarskosten of omdat u graag naar een nieuwe woning wilt verhuizen en uiteraard geen dubbele maandlasten wilt betalen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om uw woning te verkopen en direct terug te huren. Hierdoor hoeft u niet te verhuizen, maar bent u geen officiële eigenaar meer van de woning. Normaal kan er sprake zijn van overbruggingskrediet tot uw woning verkocht is en de overwaarde vrij komt. Wij schakelen en handelen de verkoop efficiënt af waardoor een woning verkopen en terughuren nog nooit zo snel geregeld was. 

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.  De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

  Duidelijk en transparant.

  Snelle verkoop

  Geen extra kosten

  Actief in heel Nederland

  Woning verkopen en terughuren zonder makelaarskosten

  Door de jaren heen hebben wij een team om ons heen verzameld dat graag de handen ineen slaat om te kijken aan welke wensen wij kunnen voldoen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het in bepaalde situaties erg prettig kan zijn als u binnen een korte tijd de woning kan verkopen. Wilt u niet verhuizen, maar denkt u erover om de woning direct terug te huren? Dan is dat ook zeker mogelijk om te realiseren. Via onze website kunt u direct een gratis taxatie bij ons aanvragen. Een onafhankelijke taxateur zal de woning op waarde schatten. U krijgt snel een bod op uw woning, gebaseerd op de waardebepaling van een de taxateur. Hierdoor kunnen wij u ook de beste prijs bieden voor uw woning. Bij ons bespaart u ook op hoge makelaarskosten. U heeft geen last van courtages of dure advertentiekosten. Er is geen verdere bemiddeling nodig en wij nemen als kopende partij de notariskosten voor onze rekening.

  Direct geld nodig? Nu uw woning verkopen en terughuren en ontvang direct uw aanbetaling!

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een woning verkopen en terughuren? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat de voorwaarden zijn voor een woning verkopen en terughuren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij zijn duidelijk, transparant en betrouwbaar. Van bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte tot aan de overdracht.

  Laat nu uw woning taxeren!