background image large circle

  Ontvang direct een GRATIS bod! small circle

  Woning verkopen en terughuren? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

  Woning verkopen en terughuren? Binnen 1 dag geregeld!

  U wilt uw woning verkopen en terughuren en bent daarom op zoek naar een betrouwbare opkoper? Dan is WijKopenHuizen.nl precies wat u zoekt. Als u eigenaar bent van een woning dan zit uw vermogen in de stenen. U wilt de waarde van uw woning verzilveren maar u wilt niet verhuizen. WijKopenHuizen.nl biedt u de mogelijkheid om uw huis te verkopen en het terug te huren. Wij kopen uw huis direct op en verhuren het terug aan de oude eigenaar, u dus. U kunt blijven wonen in uw vertrouwde huis en in uw vertrouwde woonomgeving. U heeft geen zorgen meer over het onderhoud en kunt met het vrijgekomen geld de leuke dingen gaan doen die u altijd al wilde doen. Wij brengen graag een bod uit op uw huis en wij bieden de beste prijs! Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een eerlijk bod uit. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop en een eerlijke, goede prijs. Bij ons kunt u direct een aanbetaling van uw woning ontvangen. U kunt binnen een dag uw woning verkopen en terughuren.

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw woning.

   De zekerheden van Wij kopen huizen.nl

   Duidelijk en transparant.

   Snelle verkoop

   Geen extra kosten

   Actief in heel Nederland

   Woning verkopen en terughuren zonder makelaarskosten

   Op zoek naar woning verkopen en terughuren? Als u ons benadert om uw woning te verkopen en terughuren dan bespaart u zichzelf veel kosten en stress. Bij een makelaar betaalt u voor de advertenties en is er de courtage bij verkoop. Ook heeft u geen stress omdat u geduldig af moet wachten tot er zich een koper meldt. De notariskosten nemen wij overigens ook voor onze rekening. Echt, u kunt uw woning verkopen zonder makelaar. De snelheid waarmee alles geregeld wordt zal u positief verrassen. Wij zijn de ideale partner als u uw woning wilt verkopen en terughuren. U kunt ons benaderen als u wilt profiteren van de waarde van uw woning. U kunt zorgeloos blijven wonen in uw vertrouwde huis. Het adres voor woning verkopen en terughuren is Wij Kopen Huizen.nl.

   Direct geld nodig? Nu uw woning verkopen en terughuren en ontvang direct uw aanbetaling!

   Wij zijn geïnteresseerd in alle huizen. Het maakt niet uit in welke woonplaats, van welk bouwjaar of in welke conditie uw huis is. WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Voor een gratis taxatie hoeft u enkel maar uw gegevens in te vullen via het aanmeldformulier waarna wij snel contact met u opnemen. Na de waardebepaling door een onafhankelijke taxateur brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij maken gedurende het hele proces duidelijke afspraken en zijn transparant. Neem contact met ons op en wij gaan graag voor u aan de slag!

   Laat nu uw woning taxeren!

    

   Vragen? Stuur een appje!