U wilt uw huis verkopen binnen 1 week?

Redenen om te kiezen voor verkoop van uw woning binnen 1 week

We hopen het geen van allen ooit mee te maken, maar soms doet het zich voor. Uw financiële situatie is nijpend geworden, bijvoorbeeld door ontslag, en de schulden hebben zich opgestapeld. In zoverre zelfs, dat u de maandelijkse kosten van uw koophuis niet meer kunt betalen. Het laatste wat u wilt is dat de bank beslag legt op uw woning en deze in een executieverkoop veilt. Dit leidt alleen maar tot nog meer ellende, namelijk de schuld van het verschil tussen het bedrag van de hypotheeklening en de opbrengst van de verkoop. Deze zult u moeten betalen. Het belangrijkste is hier een executieverkoop voorkomen.Wat is dan een optie? Uw huis verkopen binnen 1 week.

Mogelijkheden wanneer u uw huis verkoopt binnen een week

Wilt u uw huis verkopen binnen 1 week, dan schakelt u een opkoopbedrijf in. U heeft dan wellicht de mogelijkheid om uw verkochte huis terug te huren en u hoeft niet op zoek naar andere woonruimte. Bovendien kan het een deel van de spanning waaronder u leeft wegnemen.Een tweede optie, die voor u minder van belang is, is dat het opkoopbedrijf het huis enige tijd in eigen bezit houdt. Wanneer de tijd gunstig is, wordt het huis dan met enige winst weer verkocht.

Waarom kiezen voor Wijkopenhuizen.nl?

U wilt te allen tijde een gedwongen verkoop voorkomen. Verkoopt u uw huis binnen een week aan Wijkopenhuizen.nl, dan bent u verzekerd van een gunstiger prijs voor uw woning dan bij een veiling. Dit wil zeggen dat u eerder uw hypotheekschuld kunt aflossen. Wellicht is er zelfs sprake van resterende overwaarde.In bepaalde gevallen kan het zijn dat u de aan ons verkochte woning van ons gaat huren. Hiermee voorkomt u dat u op zoek moet naar een ander huis, wat nog meer spanningen met zicht meebrengt.

Uw woning aanmelden

Zit u in een situatie waarin een gedwongen verkoop onafwendbaar lijkt? Leeft u onder grote spanning omdat u de maandelijkse lasten niet meer kunt opbrengen? Meld dan uw woning aan bij Wijkopenhuizen.nl. Wanneer wij interesse hebben in uw woning, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor bezichtiging. Hierbij komt een onafhankelijke taxateur de waarde bepalen van uw woning. Wij brengen een bod uit, waarna bij akkoord snel de zaken in gang gezet kunnen worden om de verkoop definitief te maken.Direct uw woning aanmelden en snel verkopen? Heeft u vragen? Mail dan naar info@wijkopenhuizen.nl of bel naar 076 – 515 45 06.

Benieuwd naar de waarde van uw appartement?

Ontvang direct GRATIS en vrijblijvend een bod op uw appartement.